Kulcsár Edina és Csuti gyermekének megvolt az első tévés szereplése: míg a szülők a megváltozott életükről meséltek, Medox nyugodtan kémlelte a környezetét.

Először beszélt élő adásban Kulcsár Edina és Csuti arról, hogy milyen is a szülői lét, és ez az első alkalom, hogy a kis Medoxot is magukkal vitték a szereplésre. Abban mindketten megegyeztek, hogy nagy felelősség, és sok lemondással jár, de megéri. Minden kellemetlenség ellenére életük legszebb időszakát élik, hiszen mindennapjaikat gyermekük, Medox teszi különlegessé.  A kicsi mindenhová elkíséri őket, és mindenhol jól érzi magát.

Kulcsár Edina először szerepelt kisfiával a tévébenForrás: FEM3

„Szerencsénk van, hiszen mi vállalkozók vagyunk. Nem kell bevinni egy munkahelyre, nem kell engedélyt kérni a főnöktől. Jól tud illeszkedni ahhoz az életvitelhez, amit mi folytatunk" – mondta Csuti, aki mindenben igyekszik részt venni. A fürdetés közös program, de a pelenkázás sem okoz neki gondot. Természetesen Edina az, aki éjjel-nappal a gyerekkel van, de már nagyon összeszokott párost alkotnak. „Nagyon jól be tudtam építeni az életembe, és annyira jó, hogy minden magától jó. (...) Nem stresszelek rá. Most egy picit meg volt fázva, talán most voltam a legaggódóbb este, mert cumi volt a szájában, és hallottam, hogy nem kap levegőt" - mesélte Edina az egyetlen helyzetet, amikor kicsit bepánikolt.