Heather Locklear szakított a barátjával, és folytatja a rehabilitációját

Forrás: AFP/2013 Getty Images/Angela Weiss -
rehabilitáció Heather Locklear szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heather Locklear botrányt botrányra halmozott az elmúlt években, de talán idén sikerül egyenesbe jönnie: szakított a vőlegényével, és folytatja a rehabilitációját.

Heather Locklear lába alól az elmúlt években nagyon kicsúszott a talaj, de úgy tűnik, hogy a 2019-es számára talán a javulás, javítás éve lesz. Kiderült ugyanis, hogy a színésznő folytatja a rehabilitációját, amire mentális problémái, valamint évek óta tartó drog- és alkoholfüggősége miatt nagy szüksége van. Ezúttal azonban nem bent fekvő páciensként vesz részt a programban.

Heather Locklear talán most egyenesbe jön Forrás: AFP/2013 Getty Images/Angela Weiss

A színésznő a magánéletét is próbálja rendbe tenni, és a legfrissebb hírek szerint szakított problémás vőlegényével, Chris Heisserrel is. "Nagyon jól van most. A szülei vele vannak, ami mindenkinek megfelel így"mondta egy bennfentes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.