Majka a visszavonulást tervezgeti, Amerikában kezdhet új életet

Las Vegas visszavonulás kártya Majka Amerika
A Bors számolt be arról, hogy Majka egy időre visszavonul, és Amerikában telepedik le a családjával.

Majka abbahagyja a tévézést, hogy több időt tölthessen a családjával, és újra kártyázhasson.

"2019-re nagyon sok tervünk van, úgyhogy nem lesz pihenő, utána azonban igen. 2020-ra megállok, és onnantól kezdve én valószínű, hogy nem, vagy csak nagyon keveset akarok dolgozni egy-két évig. Vagy csakis olyan munkát vállalok, ami rólam szól. Most elmegyek kártyázni tanulni egy fiatal titánhoz, az internetes huszárhoz, akivel átnézettem a kártyatudásomat. Kicsit fel kell újítani, mert már régen csináltam ilyet. Próbálok ezen a területen is fejlődni, meg van egyéb más tervem is, amelyről még nem beszélhetek, de az biztos, hogy a televíziózás most háttérbe fog szorulni" - mondta a Kölcsey TV-nek adott interjújában a rapper.

A Bors informátora azonban úgy tudja, hogy Majkáék Amerikába készülnek: "Rebesgetik, hogy Las Vegasban már óvodát és iskolát keres a fiainak, hosszabb távra tervezi a kinttartózkodást. Ráadásul azt beszélik, hogy 2019 végén lejár a TV2-es szerződése is, és bár biztosan megkínálnák további munkákkal, hiszen nagyon jól csinálja, amit csinál, szeret mindig valami újba belevágni. Las Vegasban megél a kártyázásból, és az itthoni bizniszeit is tudja onnan koordinálni."

 

Shane Tusup állhat Hosszú Katinka weboldalának lekapcsolása mögötthttp://www.life.hu/sztarok/20190111-shane-tusup-allhat-hosszu-katinka-weboldalanak-lekapcsolasa-mogott.htmlHosszú Katinka második weblapját is felfüggesztette a szolgáltató: az ironstore.hu után a hosszukatinka.com is elérhetetlenné vált. TV + Sztárok

--
Origo
--
Origo
Origo
Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.