Miley Cyrus reagált a várandósságáról szóló pletykákra

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Dia Dipasupil -
Miley Cyrus Liam Hemsworth terhes pletyka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisbabát vár Miley Cyrus?

Miley Cyrus és Liam Hemsworth titokban házasodtak össze, egybekelésük után pedig felröppentek a pletykák arról, hogy az énekesnő várandós. Egy bennfentes azt állította, hogy Miley nagyon boldog, és azt is tudni vélte, hogy kislánya lesz a párnak.

Miley Cyrus és Liam Hemsworth Forrás: AFP/2018 Getty Images/Dia Dipasupil

Az informátor azt is elárulta, hogy a pár Ausztráliában akarja felnevelni a gyermeküket. Miley Cyrus a Twitter-oldalán cáfolta a híresztelést. Leszögezte, hogy nem terhes, de örömmel hallja, hogy mindenki örül a boldogságuknak, hiszen valóban azok, de nem várnak gyermeket.

Kása András az Exatlon Hungary versenyzője áramütést is túlélt márhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-kasa-andras-az-exatlon-hungary-versenyzoje-aramutest-is-tulelt-mar.htmlNem mindennapi életet él az Exatlon Hungary versenyzője, Kása András. Családjának szeretné hazavinni a 20 millió forintos főnyereményt. Úgy tűnik, nem a verseny számára a legnagyobb próbatétel eddigi életében, hiszen autóbalesetet és áramütést is túlélt már. TV + Sztárok--VV Hunort nevezték ki a villa játék babájának apjává, de ő visszautasította a feladatothttp://www.life.hu/sztarok/20190117-vv-hunort-neveztek-ki-a-villa-jatekbabajanak-apjava-de-o-visszautasitotta-a-feladatot.htmlEgy játék babát vittek a villába, amelynek VV Adri lett az édesanyja, és VV Hunor az édesapja. A hírt a férfi nem fogadta túl jól. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázsnak két éve telke van a Holdonhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-sebestyen-balazsnak-ket-eve-telke-van-a-holdon.htmlSebestyén Balázs a rádióban vallott arról, hogy neki már két éve van telke a Holdon. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoVV Adri megnevezte, kit visz ki párbajozni: VV Lacikára került a kendőhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-vv-adri-megnevezte-kit-visz-ki-parbajozni-video.htmlVV Adrit választották a villalakók, neki kell párbajoznia. Szerda este pedig az is kiderült, kivel csap össze a szőke villalány.TV + SztárokOrigoHosszú Katinkát hidegen hagyja Shane Tusup golf karrierje: az Iron Lady édesapja is nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190117-hosszu-katinkat-hidegen-hagyja-shane-tusup-golf-karrierje.htmlHosszú eltűnés után a napokban újra jelentkezett Shane Tusup és egy hosszú bejegyzésben mesélte el, mi történt vele az elmúlt hónapokban. Új célt tűzött ki maga elé: golf világbajnok szeretne lenni.TV + Sztárok--Molnár Anikó újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20190116-molnar-aniko-ujra-szerelmes.htmlMolnár Anikó elárulta, újra szerelmes, és egy hónapja már együtt is él az új párjával. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.