Több hír is megjelent Curtisről a napokban, amelyekre most a menyasszonya reagált. Azt is elárulta, hogy van a rapper. 

Curtis menyasszonya a Mokkában nyilatkozott a párja állapotáról, emellett megcáfolt olyan híreszteléseket, amelyek a napokban jelentek meg, például azt, hogy Koholák Alexandráéknál gyógyulna a rapper. 
Valóban megkerestem Alexát egy teljesen más ügyből kifolyólag, még a hétfői nap folyamán" – kezdte Curtis menyasszonya. Elárulta, csak pár mondatot beszéltek, és azt is cáfolta, hogy a Csak show és más semmi szüneteiben beszélgettek volna egymással.

Curtis menyasszonya nyilatkozott Curtis állapotárólForrás: Insatgram/Curtis

„Írtam Alexának egy teljesen más ügyből kifolyólag, ő tök aranyosan, készségesen válaszolt, és ő fölajánlotta nekem, hogy nagyon szívesen segítenének Atinak. Én nem ismerem az ő eljárásukat, nem tudok róla semmit. (...) Nekem a válaszom az volt – megköszöntem természetesen -, hogy én nem zárkózom el tőle, de természetesen ez nem az én döntésem. Ezt Atinak kell eldöntenie" – árulta el Kriszta, aki az után is kereste Alexát, hogy kiszivárogtak a hamis hírek. „Tegnap felhívtam, nem is értem el őt telefonon, majd írtam neki Instagramon. (...) Visszahívott, és megkérdeztem tőle, hogy erről mit tud" - mondta Curtis menyasszonya. 
Kriszti azt is elárulta, hogy Curtishez egyáltalán nem jutnak el ezek a hírek, még ő sem tud vele beszélni vagy találkozni 10 napig. „Majd csak utána lesz rá alkalom egyszer-egyszer talán. Tudok utána érdeklődni, vele nem tudok beszélni. (...) Minden este hívom őket, hogy hogy van. Jól van hál' istennek"  – mondta Kriszti, elárulta, ő nagyon rosszul viseli ezt az időszakot. „A rosszindulatú emberek miatt, nem kifejezetten amiatt, hogy ő nincs itt, de örültem, hogy felismerte, és így alakult" – tette hozzá Kriszti.