Sebestyén Balázs úgy döntött, élő adásban tesz fel kérdéseket Koholák Alexának a spirituális központ működésével kapcsolatban.

Koholák Alexáék spirituális központja került terítékre Sebestyén Balázséknál a reggeli rádióműsorban. A rádiós élő adásban hívta fel az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárját és adott neki lehetőséget arra, hogy tisztázza magát azok alól a vádak alól, miszerint férjével beteg embereket vernek át. Alexa igyekezett minden kérdésre válaszolni, majd miután letette a telefont, Balázs óvatosságra intette a hallgatókat.

Ez egy súlyos karmikus bűncselekmény, beteg, kiszolgáltatott emberektől pénzt elfogadni és hamis gyógyulást ígérni nagyon súlyos. Látod, itt nem kívánom a jogszabály-szigorítást, se a rendőrséget, se a NAV-ot. Az univerzum ezt majd helyreteszi. Ez egy karmikus öngyilkosság, ahogy szokták mondani. (...) Ordítva bűzlik, nagyon súlyos bűntett. Hagyd, hogy a karma intézze a dolgát! Aki bajban van, akiről ne adj' isten tényleg lemondanak az orvosok, azok kapaszkodnak mindenbe. A kocsiját eladja, a lakását, hitelt vesz fel. Az életed egy ponton mindennél fontosabbá válik... Aztán jön valaki, aki valójában nem tud segíteni, és elveszi az utolsó pénzedet, belekapaszkodsz. Fel sem tudod valójában mérni, hogy jó vagy rossz helyen vagy-e. Ez nem egy kézzelfogható dolog. Legyetek nagyon észnél!" - idézi a Ripost Sebestyén Balázs szavait.

Sebestyén Balázs ezúttal Koholák Alexának szólt beFotó: Adrián Zoltán - Origo