Stahl Judit sikeres műsorvezetőként döntött úgy annak idején, hogy otthagyja a tévét, és a saját útját járja. Hiába tűnt ugyanis úgy a kívülállóknak, hogy a csúcson van, ő másként érezte. Ugyan ennek már több mint egy évtizede, még mindig élénken él benne egy fájdalmas emlék, amelyet Pálffy István okozott: csúnyán beszólt kolléganőjének. 

Stahl Judit 13 évig volt a TV2 műsorvezetője, majd sokak számára érthetetlen módon otthagyta a Tényeket, hogy saját főzőműsort indítson. Az emberek nem értették, miért ment el a műsorvezető, hiszen kívülről úgy tűnt, rendkívül sikeres az élete, de ő ezt nem így látta.

Stahl Juditnak még ma is fáj Pálffy beszólásaForrás: Stahl.hu

„Én soha nem éreztem magam sikeresnek. Amikor eljöttem a tévéből, akkor mindenki azt mondta, hogy a sikereim csúcsán tettem ezt. Valóban? Számomra nem siker az, hogy tizenhárom évig mindennap ugyanazt teszem, minden este bemegyek, és ugyanazt a munkát végzem. Én egy kreatív ember vagyok, akit az ötletek hajtanak. Eközben egy kalitkába vagyok zárva. Az nem siker. Ami számomra siker, nem biztos, hogy mások számára is az. Nekem az a siker, amikor jók az ötleteim, és valóra váltok valaki másnak valamit. Mániás nő vagyok. A kollégáim úgy is szoktak hívni, hogy a szájzáras pitbull” – mondta Stahl Judit az Erkel Színház talkshow-jában. Az egykori műsorvezető arról is beszélt, milyen rosszulesett neki annak idején kollégája, Pálffy István poénnak szánt beszólása.A műsorvezetőtársam azt nyilatkozta rólam, hogy én vagyok a díszzsebkendője. Mondtam neki: Pista, köszönöm. Mondanám, hogy jólesett...” – idézi a Bors Stahl Juditot.