A színésznő az ATV-n, a Jakupcsek plusz című műsorban kedd este a Hűség – Melletted vagy helyetted? tematikájú műsor vendégeként beszélt az érzéseiről. Elmondta, mindig is úgy gondolta, hogy nem monogám, de ha nagyon szerelmes volt, sosem lépett félre. 

„A szerelemérzés természetes módon elkezd megcsappanni egy kapcsolatban. A szerelem mindenképpen elmúlik...” – idézi Borit a Bors. Az énekesnő úgy véli, nem érdemes hosszú távra tervezni, vagy azt ígérni, hogy holtodiglan-holtomiglan hűséges leszek. Hozzátette: előfordult már, hogy egy férfi nem volt neki elég.

Péterfy BoriForrás: redlemon

„Nehéz ellenállni a pillanatnyi eufóriának, bármikor szembejöhet velem valaki, aki megtetszik. Volt már olyan az életemben, hogy egyszerre két férfit szerettem. Szerintem egyébként mindenki tudna egyszerre több embert szeretni, akár hármat is, ha akarna” – nyilatkozta. Az énekesnő egyébként korábban is mesélt erről, akkor D. Tóth Krisztának árult el intim részleteket: „Szeretek szexuális tárgy lenni, sőt nagyon szeretek” – jelentette ki azzal kapcsolatban, hogy a zenekarának tagjai szexistennőként kezelik.