Tele van változásokkal Pintér Tibor élete. A színész ma, 21-én ünnepli a 45. születésnapját. Ebből az alkalomból új kedvese, Ilyés Jenifer köszöntötte, és azt is elárulták, hogy mit terveznek a következő hetekre. 

Negyvenötödik születésnapját ünnepli Pintér Tibor. A színész körül az utóbbi időben csak úgy zajlik az élet. Szakított nála sokkal fiatalabb kedvesével, Rubos Fridával. Majd összejött a Nemzeti Lovas Színházban dolgozó Ilyés Jeniferrel. 

Kapcsolatukról és szerelmükről élő adásban meséltek néhány nappal ezelőtt. Jenifer most a Fem3 Café műsorában köszöntötte tortával születésnapos szerelmét, majd arról is beszéltek, mire készülnek a következő napokban.

"Életemben először döntöttem úgy, hogy én magam tervezem meg a nyaralást, és hogy hova megyünk. Így aztán úgy döntöttem, hogy a szerelmemmel elhagyjuk egy kicsit Magyarországot, mert szükségünk van a feltöltődésre" - árulta el Pintér Tibor. Este pedig romantikus vacsorára készülnek, amelyet Jenifer szervezett a születésnapos Tenyának.