Pintér Tibor 45 éves lett: nagy tervei vannak a következő hetekre

meglepetés Pintér Tibor utazás szerelem Ilyés Jenifer születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tele van változásokkal Pintér Tibor élete. A színész ma, 21-én ünnepli a 45. születésnapját. Ebből az alkalomból új kedvese, Ilyés Jenifer köszöntötte, és azt is elárulták, hogy mit terveznek a következő hetekre. 

Negyvenötödik születésnapját ünnepli Pintér Tibor. A színész körül az utóbbi időben csak úgy zajlik az élet. Szakított nála sokkal fiatalabb kedvesével, Rubos Fridával. Majd összejött a Nemzeti Lovas Színházban dolgozó Ilyés Jeniferrel.

Kapcsolatukról és szerelmükről élő adásban meséltek néhány nappal ezelőtt. Jenifer most a Fem3 Café műsorában köszöntötte tortával születésnapos szerelmét, majd arról is beszéltek, mire készülnek a következő napokban.

"Életemben először döntöttem úgy, hogy én magam tervezem meg a nyaralást, és hogy hova megyünk. Így aztán úgy döntöttem, hogy a szerelmemmel elhagyjuk egy kicsit Magyarországot, mert szükségünk van a feltöltődésre" - árulta el Pintér Tibor. Este pedig romantikus vacsorára készülnek, amelyet Jenifer szervezett a születésnapos Tenyának.

Így szereti párját Lola – Közös fotót posztoltakhttp://www.life.hu/sztarok/20190121-igy-szereti-parjat-lola-kozos-fotot-posztoltak.htmlLola újabb közös fotót posztolt szerelmével a közösségi oldalára. TV + SztárokOrigoEzért hagyta el Andy Vajna Hollywoodothttp://www.life.hu/sztarok/20190121-ezert-hagyta-el-andy-vajna-hollywoodot.htmlAndy Vajna sikeres producer lett Amerikában, de végül elhagyta Hollywoodot. Návai ANikó elárulta, hogy miért döntött így a filmes. TV + Sztárok--Vajna Tímea így gyászolja férjét, Andy Vajnáthttp://www.life.hu/sztarok/20190121-vajna-timea-igy-gyaszolja-ferjet-andy-vajnat.htmlEgy nappal férje halála után megtörte a csendet Vajna Tímea. TV + SztárokOrigoAndy Vajna nagyon szerette a vicceket: ilyen volt a komoly üzletember humoros oldalahttp://www.life.hu/sztarok/20190121-andy-vajna-nagyon-szerette-a-vicceket-ilyen-volt-a-komoly-uzletember-humoros-oldala.htmlAz elmúlt évek során néhányszor bepillantást nyerhettünk, milyen is a hatalmas birodalmat épített, komoly üzletember humoros, vidám oldala. Andy Vajna ugyanis szerette a vicceket, és olykor azt sem bánta, ha ő a tréfa tárgya. Magán is tudott nevetni, ezzel pedig mosolyt csalt a közvetlen környezete arcára - és amikor láthattuk, hogy milyen is ő, a miénkre is. Íme, néhány emlékezetes pillanat, amikor Andy Vajna mindenkit megmosolyogtatott. TV + SztárokOrigoVajna Tímea évekkel ezelőtt azt mondta, hogy nem rendelkezik Andy Vajna vagyona feletthttp://www.life.hu/sztarok/20190121-vajna-timea-evekkel-ezelott-azt-mondta-hogy-nem-rendelkezik-andy-vajna-vagyona-felett.htmlAndy Vajna január 20-i halála kapcsán elkezdődtek a találgatások, vajon mekkora lehet a teljes vagyona. A tragikus hirtelenséggel elhunyt producer felesége, Vajna Tímea egyelőre még nem nyilatkozott, de sokak szerint az is kérdés, hogy vajon kap-e szerepet a férje után maradt birodalom rendezésében. Korábban a Life.hu-nak tett említést arról, hogy rendelkezhet-e Andy Vajna vagyona felett. TV + SztárokOrigoEgy környékbeli nő látta, amint Palácsik Lilla és férje megérkeznek Andy Vajna villájábahttp://www.life.hu/sztarok/20190121-egy-kornyekbeli-no-latta-amint-palacsik-lilla-es-ferje-megerkeznek-andy-vajna-villajaba.htmlEgy környékbeli hölgy elárulta, látta Palácsik Lillát és férjét vasárnap dél körül megérkezni Andy Vajna villájába. Láthatóan nagyon meg voltak rendülve. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.