Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani a Rádió 1 reggeli műsorában emlékeztek meg néhai főnökükről, Andy Vajnáról. 

Andy Vajna halála itthon és Hollywoodban is sokakat megrázott, a producert rengetegen ismerték és szerették. Sebestyén Balázsék a Rádió1 reggeli műsorában emlékeztek meg róla, a legkorrektebb főnöknek tartották.

Sebestyén Balázsék is megemlékeztek Andy VajnárólForrás: Pozsonyi Janka, Szabó Gábor

"Ismerve Andyt, ő azt várná tőlünk, hogy vezessük ugyanúgy a műsort. Jól seggbe rúgna minket, ha azt mondanánk, hogy nem röhögünk, nem vagyunk vidámak.  Az egész rádió nagyon sokat köszönhet neki. Jó irányító és startéga volt, és itt a rádiónál is mindenki nagyon szerette, mert egy jószívű, jó természetű ember volt" - mondta Balázs, aki sokakhoz hasonlóan nem tudta, hogy Andy beteg volt. "Érdekes volt olvasni, hogy hosszú ideje beteg volt. Utoljára, amikor láttam, még nagy tervei voltak, főzött, és majd kicsattant az egészségtől. Korai lenne arról beszélni, hogy mi lesz a rádióval, de csomó mindent szeretett volna még megvalósítani. Az jutott neki, ami a legszebb, hogy lefekszel és elalszol, méltósággal vacsorázol még egyet előtte, és nincs az a hosszú elmúlás" - idézi a 24.hu  Balázst. Arról is beszélt, érthetetlen számára az emberek rosszindulata, hiszen Andy Vajna eredményei és  sikerei vitathatatlanok. Ezzel vadon Jani is egyetértett. "Nem a semmiből jött haver volt. A legkorrektebb főnökünk volt. Kőkemény volt. Mi rosszat nem tudunk mondani, és részvétünk annak, aki őszintén, érdek nélkül szerette" - mondta.