Miley Cyrus marihuánás cigarettával a szájában pózol új fotóján

Miley Cyrus marihuána cigi cigaretta közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felrobbantotta az internetet legújabb fotójával Miley Cyrus. Úgy tűnik, hogy marihuána fogyasztására buzdít legújabb fotójával, amelyen egy füves cigi lóg ki a szájából.

„Hallgas Miley-ra! Ő tudja, mi a helyzet” – írta legújabb fotójához Miley Cyrus. A fotó igencsak meghökkentette rajongóit tekintve, hogy egy füves cigaretta lóg ki a szájából.

A fotóra még ezt is ráírta: „A fű boldoggá tehet."”Úgy tűnik, hogy az énekesnő füvezésre akarja buzdítani rajongóit. Ám nem ez az első eset, hogy a családtagjai kábítószerrel kerültek összefüggésbe.

Miley húga, Noah is pózolt már nagy mennyiségű marihuánával.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Listen to Miley. She also knows what’s up.

Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés,

Lionel Richie fia bombával fenyegetőzött a London Heathrow Reptérenhttp://www.life.hu/sztarok/20190122-lionel-richie-fia-bombaval-fenyegetozott-a-london-heathrow-repteren.htmlNem engedték felszállni a London Heathrow Reptérről induló gépre Lionel Richie fiát, Miles Brockman Richie-t. A férfi ezután azzal fenyegetőzött, hogy felrobbantja a bombát, ami a kézipoggyászában van. Letartóztatták a rendőrök. TV + Sztárok--Szívinfarktus okozhatta Andy Vajna haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20190122-szivinfarktus-okozhatta-andy-vajna-halalat.htmlAndy Vajna halála mindenkit váratlanul ért, bár sokan tudták, hogy baj volt az egészségével. A pontos okokról egyelőre nem adtak információt, ám egy közeli barát tudni véli, mi történhetett. TV + Sztárok--Vajna Timi nem akart tudomást venni Andy Vajna korárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190122-vajna-timi-nem-akart-tudomast-venni-andy-vajna-korarol.htmlEgy közeli ismerős állítja, Vajna Timit soha nem zavarta Andy Vajna életkora. Úgy élt, hogy szinte meg sem fordult a fejében, hogy férjét hamarosan elveszítheti. TV + SztárokOrigoMeghan Markle titokban újra használta a közösségi oldalakat, de lebukotthttp://www.life.hu/sztarok/20190122-meghan-markle-titokban-ujra-hasznalta-a-kozossegi-oldalakat-de-lebukott.htmlÁllítják, Meghan Markle titokban, álnéven visszaregisztrálta magát az Instagramra, ám karácsony előtt lebukott és kénytelen volt ismét törölni magát. TV + Sztárok--Leslie Mandokit 35 évnyi barátság fűzte Andy Vajnáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190122-leslie-mandokit-35-evnyi-baratsag-fuzte-andy-vajnahoz.htmlLeslie Mandoki megrendülve nyilatkozott a tévékamerák előtt barátja, Andy Vajna halálával kapcsolatban. TV + SztárokOrigoMichael Schumacher feleségét, Corinnát nyerészkedéssel vádoljákhttp://www.life.hu/sztarok/20190122-michael-schumacher-feleseget-corinnat-nyereszkedessel-vadoljak.htmlNyerészkedéssel vádolják Michael Schumacher feleségét, Corinnát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.