Újabb részletek derültek ki Moldován Katalin színésznő eltűnéséről

Forrás: Police.hu -
színésznő rendőrség eltűnt Moldován Katalin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb részletek derültek ki a magyar színésznő eltűnéséről: a rendőrség közleményében leírta, milyen ruhákat vihetett magával Moldován Katalin.

Mint arról már beszámoltunk, nagy erőkkel keresik a két hete Tiszakécskéről eltűnt Moldován Katalin színésznőt. A rendőrség most újabb információkat adott ki, amely alapján nyomára bukkanhatnak a 16 éves lánynak. Kiderült például az, milyen ruhákat vitt magával.

Az eltűntet 2019. január 5-én 8 óra 30 perc körül tiszakécskei otthonában látták utoljára, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem adott magáról. A bevezetett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre. Tartózkodási helye valószínűsíthetően Budapest közigazgatási területe.

A lány 165 centiméter magas, vékony testalkatú, fehér bőrű, fehér hajú, fehér szempillájú. Gyengén látása miatt szemüveget visel.

Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert. A lány magával vitte farmerját, illetve fekete színű szövetnadrágját, valamint barnás kapucnis kabátját és egy elöl fűzős fekete csizmát, továbbá egy kézi-, illetve egy válltáskát” – írták.

Moldován Katalin két hete tűnt el Forrás: Police.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.