Esküvőjén tartóztatták le a szentesi rendőrök a vőlegényt a menyasszony szeme láttára

Csongrád megye esküvő rendőrség okirat-hamisítás letartóztatás Szentes nászéjszaka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Körbevették a szentesi házasságkötő termet a rendőrök, akik G. Mihályra, a közokirat-hamisítással vádolt vőlegényre vártak. A filmbe illő rajtaütés gátat vetett a nászéjszakának.

Megszállták Szentes főterét a rendőrök, amikor G. Mihály, közokirat-hamisítással vádolt férfi hat nappal ezelőtt készült feleségül venni mindszenti kedvesét. Körbevették a házasságkötő termet, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Öcsödről származó férfi így már a nászéjszakán sem vehetett részt.

Hamar vége lett a boldogságnak: elvitték a rendőrök a vőlegényt (Képünk illusztráció) Forrás: Shutterstock

A Bors a Zsaru magazin cikkére hivatkozva azt írja, hogy G. Mihályt már hónapok óta körözték. Egy rá hasonlító barátja személyazonosságát használta, az idézéseken nem jelent meg, bujkált. Ismerősöknél, családtagoknál húzta meg magát. A házasságkötésre azonban saját személyazonosságával jelentkezett be.

A rendőrök elzárták a szentesi városháza összes kijáratát, majd két rendőr karonfogta a férfit, amikor kilépett az utcára. Ő volt a legkevésbé meglepődve, végül a rokonokkal is sikerült megértetni, miért kell a rendőrökkel mennie az újdonsült férjnek. Így a lakodalom és a nászéjszaka is elmaradt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.