Megszólalt az eltűnt magyar színésznő, Moldován Katalin családja

Forrás: Police.hu -
színésznő eltűnt család Moldován Katalin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyanítják, hogy Romániában lehet az eltűnt magyar színésznő, Moldován Katalin.

Továbbra is keresi a rendőrség a két hete nyomtalanul eltűnt Moldován Katalint. A 16 esztendős színésznő tiszakécskei ideiglenes otthonából távozott, és nagyon aggódnak érte a rokonok, hiszen látássérült.

Moldován Katalin talán Romániában van Forrás: Police.hu

A Bors most kiderítette, hogy Katalint hároméves korában fogadta magához a Végh család, akkor hozták el Romániából. Örökbe azonban nem tudták fogadni, a helyi törvények ugyanis ezt nem tették lehetővé. Emiatt egy ideig vissza is vitték őt a szülőhazájába, csak nem régóta él a magyar családdal.

Volt egy pár ötletünk, hogy hol lehet, de sajnos sehol sem találtuk, ezután értesítettük a hatóságokat az eltűnésről. Kati befejezte a tanulmányait a Vakok Intézetében, a tervei szerint Nagyváradon szeretne továbbtanulni. Volt, aki azt mondta, talán Romániában lehet, reméljük, ott is keresik a rendőrök” – nyilatkozta az egyik családtag.

Kampánya előtt Andy Vajna tanácsát kérte Arnold Schwarzeneggerhttp://www.life.hu/sztarok/20190123-kampanya-elott-andy-vajna-tanacsat-kerte-arnold-schwarzenegger.htmlSzámos világsztárral ápolt szoros barátságot a január 20-án elhunyt Andy Vajna producer, filmügyi kormánybiztos. Arnold Schwarzenegger életrajzi könyvéből például kiderül, hogy kormányzói választások előtt is kikérte a magyar producer tanácsát. TV + Sztárok--Szakadt bugyiban kapták le Jennifer Garnerthttp://www.life.hu/sztarok/20190123-szakadt-bugyiban-kaptak-le-jennifer-garnert.htmlJennifer Garner ezúttal is megvillantotta humoros oldalát a közösségi oldalon: még abból a kínos fotójából is képes volt viccet csinálni, amelyen jól látszik, hogy szakadt bugyit visel. TV + Sztárok--Michael Jackson állítólag kézjelekkel üzent, ha szexet akart (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190123-michael-jackson-allitolag-kezjelekkel-uzent-ha-szexet-akart.htmlMichael Jackson két új állítólagos áldozata vallott, egyikük elárulta, Jackson titkos kézjeleket tanított neki, hogy tudja, mikor akar szexet az énekes. TV + Sztárok--Cinthya Dictator az elmúlt egy évéről nyilatkozott: kemény időszak volthttp://www.life.hu/sztarok/20190122-cinthya-dictator-az-elmult-egy-everol-nyilatkozott-kemeny-idoszak-volt.htmlCinthya Dictator az elmúlt egy évben nem sűrűn nyilatkozott, de most megtörte a csendet. Elárulta, kemény időszak van mögötte. TV + Sztárok--Tóth Gabit és Pataki Zitát is pőre testével ijesztgeti egyik rajongójukhttp://www.life.hu/sztarok/20190122-toth-gabit-es-pataki-zitat-is-pore-testevel-ijesztgeti-egyik-rajongojuk.htmlKiderült: több hazai hírességnek küld magáról pucér képet ugyanaz a férfi. Tóth Gabi és Pataki Zita is beszámoltak róla, hogy kaptak már tőle szentképeket, virágokat és meztelen fotót is. Most a férfi is megszólalt. TV + SztárokOrigoZalatnay Sarolta elmesélte, hogy Janis Joplin droggal kínáltahttp://www.life.hu/sztarok/20190122-zalatnay-sarolta-elmeselte-hogy-janis-joplin-droggal-kinalta.htmlA Táncdalfesztivál megnyerése után, 1967-ben hároméves londoni szerződést írt alá Zalatnay Sarolta. Bekerült a brit klubéletbe, ahol talákozhatott példaképeivel. A magyar énekesnő elmondta: sokszor kínálták drogokkal. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.