Andy Vajna barátja szerint a producer nem küzdött súlyos betegséggel

Forrás: Polyák Attila/Origo -
betegség producer Andy Vajna szív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna halálának okáról biztos információt nem lehet tudni, de egy barát úgy gondolja, hogy nem küzdött súlyos betegséggel a producer. 

Hosszú betegség után hunyt el Andy Vajna – ez állt a producer haláláról szóló közleményben. Habár sokan tudták, hogy nincs minden rendben az egészségével, barátja szerint nem volt súlyos betegsége Andy Vajnának. Ő maga sem készült a halálra, családtagjait is váratlanul érte a veszteség. A barát szerint egyáltalán nem is tűnt olyannak, mint aki komoly betegséggel küzd, de azt tudni véli, hogy a producer szívével gondok voltak.

Barátja szerint nem volt súlyos betegsége Andy Vajnának Forrás: Polyák Attila/Origo

Azt viszont elmondta, hogy az utóbbi időben rakoncátlankodni kezdett a szíve. Pár hete olyan rosszul érezte magát, hogy bement egy kórházba, a folyosón összeesett, bent is tartották. Sokat beszélgettünk a terveiről, úgyhogy kijelenthetem, egyáltalán nem készült a halálra” – mondta a Story magazinnak az ismerős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.