meteorológia havazás időjárás figyelmeztetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön ismét havazás várható, hat megyében öt centinél is több hó várható. Az ég erősen felhős lesz, csak átmeneti szakadozások lehetnek.

Ma hajnaltól délkelet felől már nagyobb területen számíthatunk újabb csapadékra: kezdetben délkeleten fagyott eső, néhol esetleg ónos eső, a keleti határ mentén akár havas eső is lehet, míg másutt hó valószínű. Késő délutántól mindenütt havazásra vált a halmazállapot. Éjfélig a csapadékzóna hozzávetőlegesen a Komárom-Kaposvár vonalig juthat el, ettől keletre általában lepel - 5, az Alföldön helyenként 5-7 cm közé becsülhető a friss hóréteg vastagsága.

Eleinte az Északi-középhegység keleti részén, majd napközben az Alföld keleti felében a megerősödő északkeleti szél helyenként hófúvást okozhat.

Tatár Csilla szabadúszóként folytatja karrierjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190124-tatar-csilla-szabaduszokent-folytatja-karrierjet.htmlTatár Csilla pihenéssel töltötte az év elejét, ugyanis a Csak show és más semmi alaposan kifárasztotta őt is, ahogy a többi hírességet is. Lassan azonban elkezdődik a munka, és Csilla úgy döntött, nem igazol le egyetlen csatornához sem.TV + SztárokOrigoA külseje miatt szóltak be Melissa McCarthynakhttp://www.life.hu/sztarok/20190123-a-kulseje-miatt-szoltak-be-melissa-mccarthynak.htmlMelissa McCarthyt a mai napig kritizálják a külseje miatt. TV + Sztárok--Cristiano Ronaldo illetlen fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190123-cristiano-ronaldo-illetlen-fotot-posztolt.htmlCristiano Ronaldo egy repülőn ülve szelfizett fülig érő szájjal, nem sokkal azután, hogy egy másik labdarúgó, Emiliano Sala gépe nyomtalanul eltűnt a radarról... TV + Sztárok--Rózsa György Szulák Andreának bókolt a közösségi oldalonhttp://www.life.hu/sztarok/20190123-rozsa-gyorgy-szulak-andreanak-bokolt-a-kozossegi-oldalon.htmlRózsa György igazi úriember, a mai napig remekül bókol a hölgyeknek. Ezúttal Szulák Andreát lepte meg egy kedves kommenttel. TV + Sztárok--Curtis édesapja függőségéről írt életrajzi könyvébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190123-curtis-edesapja-fuggosegerol-irt-eletrajzi-konyveben.htmlCurtis önéletrajzi könyvében írt arról, hogy édesapja is az alkohol rabja volt. TV + Sztárok--Drew Barrymore bemutatta eddig titkolt különleges képességéthttp://www.life.hu/sztarok/20190123-drew-barrymore-bemutatta-eddig-titkolt-kulonleges-kepesseget.htmlKiderült, hogy Drew Barrymore eddig titkolta egyik különleges képességét, de most lerántotta róla a leplet. TV + Sztárok




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.