Megrázó vallomást tett az a nő, aki egy japán bűnbanda vezérének lánya. Állítja, apja hagyta, hogy őt és anyját a bandatagok csoportosan megerőszakolják és megverjék.

Shoko Tendo az egyik leghírhedtebb japán bűnbanda, a jakuzák egyik vezérének a lánya. A szervezet állítólag sokkal durvább, mint bármelyik amerikai maffiacsoportosulás. Emberi szerveket értékesítenek a feketepiacon, lányaikat és feleségeiket pedig arra kényszerítik, hogy a tagok szexrabszolgái legyenek.

A nő őszintén vallott arról, hogy tinédzserként egy szállodai szobában odavetette őt az apja a bandatagoknak, akik brutális módon elbántak vele. Később pedig ez szinte mindennapossá vált.

A 35 ezer fős banda egyébként arról is híres, hogy akik felbosszantják őket, azoknak megcsonkítják a kezüket: levágják a kisujjukat.

Képünk illusztrációForrás: Shutterstock

Shoko a vele történt szörnyűségek hatására elkezdett kábítószerezni, a drogtól várta, hogy segítsen neki elviselni ezt a létet. A brutális verések során gyakran törött csontokkal került kórházba.

Mindig, amikor új férfival találkoztam, bíztam benne, hogy ő más lesz, mint a többi. Aztán amikor a kegyetlenségek után elsírták magukat és bocsánatért esedeztek, mindig megbocsátottam nekik a tettüket” – nyilatkozta a The Sunnak.

A nő most az 50-es éveiben jár és egy plasztikai sebész segített neki abban, hogy nagyjából visszanyerje régi külsejét és hogy valamelyest begyógyuljanak fizikai és lelki sebei.