Szabó Kimmel Tamás nagyon felizgatta magát a Száll a kakukk fészkére egyik előadásán. Többször is kilépett a szerepéből, hogy rászóljon a nézőkre.

Nem a legjobb előadásán van túl Szabó Kimmel Tamás. A színész a Száll a kakukk fészkére című darab alatt többször is kilépett a szerepéből és a színpadról szólt rá a közönségre. Egyes nézők ugyanis zavarták az előadást: többen mobiloztak, másnak pedig megszólalt a telefonja.

Szabó Kimmel Tamás rászólt a nézőkreFotó: Csudai Sándor - Origo

Én is felhozzam az enyémet?” – szólt ki a telefoncsörgés miatt a színész, majd folytatta a szerepét. A második felvonásban pedig meg is állította egy percre a darabot. „Nagyon komoly betegségnek tartom az okostelefon-függőséget, amit valahogy kezelni kell. De muszáj megérteni, hogy nekünk a színjátszás a munkánk. Azért próbálunk hónapokat, hogy nyújtsunk valami értékeset a színpadon. De ha nem tisztelnek meg a figyelmükkel, és nem hagyják, hogy adjunk, saját maguktól is elveszik az élményt!” – mondta a Borsnak az eset után a színész, aki bevallotta, ezelőtt még sosem állította meg a darabot. „Volt már példa rá, hogy kiszólogattam a nézőtérre, mert sajnos ez előadásról előadásra ismétlődő eset, de még nem szakítottam félbe darabot. De nem bánom, mert megható volt számomra, hogy a közönség nagy része megtapsolt a rendre intés után. Nem tudtam volna tovább játszani a becsörgő, befénylő telefonok miatt. Teljesen szétcseszte a koncentrációnkat, és nagyon mérges voltam! Úgy gondolom, azért, mert valaki kifizet egy jegyet, az nem azt jelenti, hogy a színész egy kutya a színpadon, akivel a közönség bármit megtehet” – tette hozzá.