Tatár Csilla pihenéssel töltötte az év elejét, ugyanis a Csak show és más semmi alaposan kifárasztotta őt is, ahogy a többi hírességet is. Lassan azonban elkezdődik a munka, és Csilla úgy döntött, nem igazol le egyetlen csatornához sem.

Tatár Csilla neve év végén még a TV2 lehetséges arcai között szerepelt, a műsorvezető azonban úgy dönött, hogy nem igazol le egyetlen csatornához sem, szabadúszóként folytatja a pályáját.

"Egyelőre nincs tervben, hogy leigazolok egy konkrét csatornához, szabadúszó maradok. Kreatív kampányokat tervezek a cégeknek, amelyekkel együtt dolgozom, valamint producere és szerkesztője is vagyok a saját csatornámnak, ahol februárban elindul a TatárCsilla34 új évada. A műsorgyártás amellett, hogy nagyon izgalmas és kreatív feladat, rengeteg időt kíván, így valószínűleg hamarosan egy-két embert fel kell vennem, hogy a gyártási, szerkesztési részbe besegítsenek. Persze, lesznek olyan napok, amikor reggeltől estig dolgozom, akkorra meg kell oldanom a segítséget, de amikor csak lehet, úgy szervezem, hogy odaérjek Milánért az oviba. Annál többet úgysem tudok dolgozni, mint a Csak show...alatt, és abban sem sérült a család" - nyilatkozta a Blikknek Csilla, aki azt élevzi a szabadúságban a legjobban, hogy a maga ura lehet, ő döntjeti el, hogy mikor mennyit és kinek dolgozik.