szabadúszó TV2 műsorvezető Tatár Csilla karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csilla pihenéssel töltötte az év elejét, ugyanis a Csak show és más semmi alaposan kifárasztotta őt is, ahogy a többi hírességet is. Lassan azonban elkezdődik a munka, és Csilla úgy döntött, nem igazol le egyetlen csatornához sem.

Tatár Csilla neve év végén még a TV2 lehetséges arcai között szerepelt, a műsorvezető azonban úgy dönött, hogy nem igazol le egyetlen csatornához sem, szabadúszóként folytatja a pályáját.

"Egyelőre nincs tervben, hogy leigazolok egy konkrét csatornához, szabadúszó maradok. Kreatív kampányokat tervezek a cégeknek, amelyekkel együtt dolgozom, valamint producere és szerkesztője is vagyok a saját csatornámnak, ahol februárban elindul a TatárCsilla34 új évada. A műsorgyártás amellett, hogy nagyon izgalmas és kreatív feladat, rengeteg időt kíván, így valószínűleg hamarosan egy-két embert fel kell vennem, hogy a gyártási, szerkesztési részbe besegítsenek. Persze, lesznek olyan napok, amikor reggeltől estig dolgozom, akkorra meg kell oldanom a segítséget, de amikor csak lehet, úgy szervezem, hogy odaérjek Milánért az oviba. Annál többet úgysem tudok dolgozni, mint a Csak show...alatt, és abban sem sérült a család" - nyilatkozta a Blikknek Csilla, aki azt élevzi a szabadúságban a legjobban, hogy a maga ura lehet, ő döntjeti el, hogy mikor mennyit és kinek dolgozik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.