Ohara Davies ökölvívó nem érti, miért keresik még Madeleine McCannt, ha Emiliano Salát már nem

Forrás: Getty Images -
Emiliano Sala eltűnt Ohara Davies Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ohara Davis ökölvívó nem érti, miért keresik még mindig Madeleine McCannt, ha az eltűnt focista után felfüggesztették a keresést. Ezt a kérdést tette fel a Twitterén, amin felháborodtak a követői. 

Ohara Davies bokszoló nagy port kavart legutóbbi posztjával. A sportoló ugyanis párhuzamot vont a négyévesen eltűnt Madeleine McCann és a néhány napja lezuhant focista között. A hírek szerint ugyanis Emiliano Sala, a Premier League-ben szereplő Cardiff City focistájának magánrepülője nyomtalanul eltűnt. A keresését felfüggesztették, ezen akadt ki a sportoló. A Twitterén kérdezte meg a követőit arról, hogy miért nem keresik a néhány napja eltűnt focistát, és miért keresik még mindig a 12 éve eltűnt Madeleine McCannt. Szerinte ez nem igazságos.

Madeleine McCann Forrás: Getty Images

A sportoló követői közül sokan felháborodtak a felvetésen, egyáltalán nem tartják logikusnak a két eset között vont párhuzamot - írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.