Elkészítette végrendeletét Galambos Lajos

Fotó: Polyák Attila/Origo -
Galambos Lajos Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végrendelkezett Galambos Lajos. Az 58 éves zenész milliárdos vagyonát a gyerekeire hagyja, de egy váratlan örökös is felbukkan az okiratban. 

"Az örökség szétosztása nagyon összetett és komplikált dolog, főleg úgy, hogy több minden a tulajdonomban, résztulajdonomban áll (...) Az elmúlás mindenkit váratlanul érint, a távozásra aligha lehet felkészülni, épp ezért, ha egyszer búcsúznom kell, akkor azt legalább úgy tegyem, hogy mindent elrendeztem magam körül. Születésnapom alkalmával engem is megérintett az elmúlás gondolata, úgyhogy már a végrendeletemet is megírtam, ami az ügyvédemnél van letétbe helyezve. A pénzügyi kultúrám részéhez nemcsak a jövedelem felhalmozása, hanem annak megőrzése is hozzátartozik, így hát a javaimat szeretném azokra az emberekre hagyni, akiknél tudom, hogy jó kezekben lesz. Egy jó barátomnak például az egyik ingatlanomat szánom, noha ezt még ő sem tudja" – mesélte a Borsnak Lagzi Lajcsi, aki egyelőre nem szerette volna felfedni a titokzatos örökös kilétét.

"A feleségemre és a három gyerekemre is gondoltam természetesen, a fejemben már meg is van, hogy kire mit hagyok, azonban ezt még velük is meg kell beszélnem. Erről ma szeretném megkérdezni őket, s az, rábólintanak-e a végrendeletemre, vagy sem, még számomra is meglepetés" - tette hozzá.

Fotó: Polyák Attila/Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.