Ha igaz a Szemem Fénye Alapítvány vezetője elleni vád, Schobert Norbi visszakéri a pénzét

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
vád pénz Szemem Fénye Alapítvány Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pécsi ügyészség hűtlen kezeléssel vádolja a Szemem Fénye Alapítvány vezetőjét és a Dóri Ház működtetőjét. Többek között Norbi is támogatta a szervezet munkáját, és leszögezte, ha igazak a vádak, visszakéri a pénzét.

Bajban van a pécsi Dóri Házat működtető Szemem Fénye Alapítvány, a vezetőjét ugyanis jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezeléssel vádolja a pécsi ügyészség. A gyanú szerint az alapítványnak utalt támogatásokat öncélúan használta fel a vezető. Állítólag saját részre vásárolt ruhákat, és utazást is. 22,5 millió forintot kérnek számon az alapítvány vezetőjén, aki támogatásokból működtette a szervezetet. Többek között Schobert Norbi is rendszeresen utalt az alapítványnak.

Schobert Norbert nagyon csalódott Fotó: Marton Szilvia - Origo

Nem csoda, hogy a hír hallatán Norbi nagyon elszomorodott, bár tudja, hogy még fel is menthetik a vezetőt, azt leszögezte, ha a vád igaz, visszakéri a millióit.

Szomorú és csalódott vagyok!

Ripostnak

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.