Intim borítókép készült Zsédáról

Zséda fotó énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően szexi felvétel készült Zsédáról, amelyet az énekesnő az Instagramon meg is mutatott. 

Készen állok a hétvégére! Köszönöm Shane45 és Moldvai Márk! – írta a képhez Zséda, utalva a Császár Előddel készített közös remixre, amelyhez az intim borítókép is készült. Nézzétek!

Elkészítette végrendeletét Galambos Lajoshttp://www.life.hu/sztarok/20190126-elkeszitette-vegrendeletet-galambos-lajos-lagzi-lajcsi.htmlVégrendelkezett Galambos Lajos. Az 58 éves zenész milliárdos vagyonát a gyerekeire hagyja, de egy váratlan örökös is felbukkan az okiratban. TV + Sztárok--A Fiumei úti temetőben, a 41-es művészparcellában temethetik el Andy Vajnáthttp://www.life.hu/sztarok/20190125-a-fiumei-uti-temetoben-a-41es-muveszparcellaban-temethetik-el-andy-vajnat.htmlCsütörtökön, Budapesten temetik el Andy Vajnát a Fiumei úti temetőben. TV + Sztárok--Palácsik Lilla is elbúcsúzott nővére, Tímea férjétől, Andytőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190120-palacsik-lilla-is-elbucsuzott-novere-timea-ferjetol-andy-vajnatol.htmlFérje, Visváder Tamás után Palácsik Lilla is posztot tett közzé, amelyben megemlékezik testvére, Timi férféről, Andyről. TV + SztárokOrigoElbúcsúzott Arnold Schwarzenegger Andy Vajnátólhttp://www.life.hu/sztarok/20190120-elbucsuzott-arnold-schwarzenegger-andy-vajnatol-twitteren.htmlAndy Vajnától barátja, Anrnold Schwarzenegger a Twitteren búcsúzott. TV + SztárokOrigoInstagram-bejegyzésben búcsúzott Andy Vajnától Antonio Banderashttp://www.life.hu/sztarok/20190120-instagram-bejegyzesben-bucsuzott-andy-vajnatol-antonio-banderas-szinesz.htmlAntonio Banderas világhírű színész, Andy Vajna jó barátja Instagram-bejegyzésben búcsúzott a producertől. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Hunornak, Lacikának vagy Rolinak nagyobb-e a pénisze (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190120-valovilag9-hunornak-lacikanak-vagy-rolinak-nagyobbe-a-penisze.htmlZsuzsu, Reni és Greg górcső alá vették a srácok péniszméreteit... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.