Andy Vajna temetése: Orbán Viktor és Arnold Schwarzenegger megérkeztek a temetőbe

Forrás: Life.hu/Domszky László -
Arnold Schwarzenegger temetés Andy Vajna Orbán Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan kísérik el utolsó útjára Andy Vajnát. A családon kívül többek között Orbán Viktor, Arnold Schwarzenegger és Edvin Marton is megérkezett már a temetőbe.  

Andy Vajna temetését a Fiumei úti sírkertben tartják, a producert a 19-es parcellában helyezik örök nyugalomra. A búcsúztatója zártkörű, de a temetésre nagyon sokan megérkeztek már.

Orbán Viktor érkezése Forrás: Life.hu/Domszky László

Többek között Arnold Schwarzenegger is ott van, aki beszédet is mond, de Orbán Viktor is megérkezett. Rajtuk kívül Cooky, Rubint Réka, Edvin Marton, Geszti Péter, Dobó Kata és Rogán Antal is ott van, ő volt az első, aki beszédben búcsúzott a producertől.

Orbán Viktor és Arnold Schwarzenegger Forrás: Life.hu/Domszky László

Arnold Schwarzenegger beszédében mint embert, mint barátot, és mint producert is méltatta Andy Vajnát. „Ő volt a legnagyobb szívű ember, bármit megtett egy barátért" – mondta a színész, és hozzátette, ő is megtett mindent a producernek, akit tökösnek nevezett. Azt is elárulta, hogy gyakran vacsorázott Timivel és Andy Vajnával, ezen alkalmakkor a producer készítette az ételt, és mindenkit szeretettel fogadott a házában.

Schwarzenegger beszéde után Andy Vajna földi maradványait katonai tiszteletadás mellett helyezték örök nyugalomra. A sírnál az egybegyűltek egy szál fehér virággal vagy egy szivarral búcsúzhattak el a producertől. Vajna Tímea egy szürke dobozt tett a sírba, majd letérdelt, és zokogott – írja a Blikk.

Sok szivar és koszorú gyűlt össze Andy Vajna nyughelyénél.

Andy Vajna temetése Forrás: Life.hu/Domszky László

Vajna Timi elbúcsúzott férjétől, Andy Vajnátólhttp://www.life.hu/sztarok/20190131-vajna-timi-elbucsuzott-ferjetol-andy-vajnatol.htmlVajna Timi az Instagram-oldalán búcsúzott el a férjétől, Andy Vajnától. TV + SztárokOrigoIde temetik ma Andy Vajnáthttp://www.life.hu/sztarok/20190131-ide-temetik-ma-andy-vajnat.htmlDemján Sándor sírjának közelében temetik ma el Andy Vajnát. A Fiumei úti sírkertben már nagy a biztonsági készültség. TV + Sztárok--Arnold Schwarzenegger megérkezett Andy Vajna temetésérehttp://www.life.hu/sztarok/20190131-arnold-schwazenegger-megerkezett-andy-vajna-temetesere.htmlArnold Schwarzenegger késő délután egy magánrepülővel érkezett Budapestre. A világsztár, miután kiosztott néhány autogramot, a Fókusz kamerája elé állt, és méltatta elhunyt barátját, Andy Vajnát. TV + SztárokOrigoIlyen volt Andy Vajna búcsúztatója Kaliforniábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190128-ilyen-volt-andy-vajna-bucsuztatoja-kaliforniaban.htmlKaliforniában emlékeztek meg Andy Vajnáról a producer Amerikában élő barátai, kollégái. TV + Sztárok--Andy Vajna és barátja, Csupó Gábor már nem tudtak kibékülnihttp://www.life.hu/sztarok/20190126-andy-vajna-es-baratja-csupo-gabor-mar-nem-tudtak-kibekulni.htmlAndy Vajna és a híres magyar rajzfilmes, Csupó Gábor sokáig mély barátságot ápoltak, ám a Pappa Pia forgatásán megromlott a kapcsolatuk, és sajnos már nem jutott idejük rendezni a nézeteltéréseket. TV + Sztárok--Andy Vajna gyakran segített rászorulókonhttp://www.life.hu/sztarok/20190124-andy-vajna-gyakran-segitett-raszorulokon.htmlAndy Vajna a szívén viselte a rászorulók sorsát, gyakran segített nagyobb összegekkel, de ezzel nem kérkedett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.