Időjárás: enyhe, esős napok jönnek

Forrás: Csudai Sándor - Origo -
eső hétvége időjárás előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétvégén, február első napjaiban kora tavaszi időre számíthatunk sok-sok csapadékkal.

Az utóbbi napokban kijutott az igazi télies időjárásból: volt havazás, ónos eső és kemény éjszakai fagyok is. A hétvégén azonban enyhül az idő, úgy érezhetjük, mintha tavasz lenne. Ennek azonban mégsem örülhetünk, egyrészt rengeteg csapadék eshet, másrészt a jövő héten újabb lehűlés érkezik.

A Köpönyeg azt írja, péntek délelőtt változóan, délután erősen felhős lesz az ég. Kisebb eső, zápor inkább délután lehet. A megerősödő déli szél enyhe levegőt hoz: délután +1 és +8 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Esős napok jönnek Forrás: Csudai Sándor - Origo

Szombaton borongós, igen enyhe idő valószínű, főleg délután esőkkel. Erős, néhol viharos lesz a déli, délkeleti szél. Reggel 4, délután 11 fok körüli értékeket mérhetünk.

Vasárnap erősen felhős vagy borult lesz az ég, és többfelé előfordul eső, záporeső. Marad az enyheség: délután 5-12 fok ígérkezik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.