Évekkel a konfliktusuk után újra közös műsorban szerepel Hajdú Péter és Dömsödi Gábor. A két tévés egyelőre nem tudja, miként viselkednek majd egymással az adásban.

Amint arról már a Life.hu is beszámolt, számos új produkcióval készül az RTL Klub tavasszal. Folytatódik például Sebestyén Balázs Gyertek át! című műsora, amelynek érdekessége, hogy az egyik adás vendége Hajdú Péter és Dömsödi Gábor lesz.

Köztudott, hogy a két tévés évek óta nincs jóban egymással. A konfliktust Dömsödi 2013-as könyve robbantotta ki, amelyben kitálalt egykori barátjáról és kollégájáról. Akkor Hajdú Péter pert is indított, amit azonban elvesztett.

Hajdú Péter annak idején be is perelte DömsöditFotó: Mudra László/Origo

A Blikk most megkereste mindkettejüket, nyilatkozzanak arról, milyen most a kapcsolatuk, és mire számíthatnak a tévénézők.

Írtam egy könyvet a szakmában töltött éveimről. Az 1983-tól kezdődő és 2010-ig tartó időszakot dolgoztam fel. Ha lehet így fogalmazni, egy picit pletykáltam. Péter erre beperelt, de felmentettek. Azóta nem békültünk ki, illetve nem is találkoztunk, csak egyszer. A műsorról nem szeretnék beszélni, annyit mondhatok, nem állítom, hogy nem lesz bunyó a forgatáson" – mondta Dömsödi Gábor.

Hajdú Péter hasonlóan vélekedett: egyelőre nem tudta megmondani, hogyan is fognak együttműködni a műsorban.

Nem értem a mai napig, miért tette ezt Gábor. A bíróság neki kedvezett, azt mondták, az általa írtak beleférnek a szabad véleménynyilvánításba. Elfogadtam ezt. Nagyon hosszú idő után találkozunk újra, és nem tudom, mit gondoljak."

Dömsödi Gábor nem bánja, hogy megírta a botránykönyvétForrás: Polyak Attila