Az alkalmazottak azt állítják, Harry herceg mogorva lett, amióta Meghan a felesége

Forrás: AFP/Jason Dorday -
Meghan Markle pletyka alkalmazott Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A palota alkalmazottjai kifecsegték, hogy Harry herceg sokkal mogorvább lett, amióta feleségül vette Meghan Markle-t.

Duncan Larcombe hosszú évekig tudósított a brit királyi család életéről, és a mai napig jóban van a Buckingham-palota dolgozóival. Az utóbbi időben sokat beszélgetett velük, és kiderült, az ott dolgozók egyöntetűen állítják, Harry herceg viselkedése nagyon megváltozott az óta, hogy feleségül vette Meghan Markle-t.

Mindig is nagyra becsülték a herceget, odáig voltak érte. De amióta már ketten vannak, szinte elviselhetetlenek. Harry mogorvává és távolságtartóvá vált. Azt szerették benne, hogy mindig őszinte, földhözragadt, átlagos fiú volt, saját magát sem vette soha komolyan. Egészen idáig..." – nyilatkozta a The Sunnak.

Az alkalmazottak szerint Meghan Markle teljesen megváltoztatta Harry herceget Forrás: AFP/Jason Dorday

Nem titkolják az alkalmazottak, Meghant teszik felelőssé azért, hogy Harry így megváltozott.

Meghan színésznőként folyton a tökéletességre törekedett. És most nem tudja megérteni, hogy ez nem róla szól, hanem arról, amit képvisel."

Sírva borult férje, Andy Vajna sírjára Vajna Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20190201-sirva-borult-ferje-andy-vajna-sirjara-vajna-timea.htmlVajna Tímea sírva borult elhunyt férje, Andy Vajna sírjára a temetésen, hogy beletegye abba búcsúajándékát: egy imakönyvet, egy szivart és egy aprópénzzel teli üvegdobozt. TV + SztárokOrigoEgy nő minden keresztnévhez társít egy ízt: Meghan Markle nagyon rosszul járthttp://www.life.hu/sztarok/20190131-egy-no-minden-keresztnevhez-tarsit-egy-izt-meghan-markle-nagyon-rosszul-jart.htmlEgy skót nő azzal foglalkozik, hogy minden keresztnévhez egy-egy ízt társít. TV + Sztárok--Mádai Vivien nagyon szexi fotót posztolt az ágybólhttp://www.life.hu/sztarok/20190201-madai-vivien-nagyon-szexi-fotot-posztolt-az-agybol.htmlRendkívül szexi fotóval kedveskedett a rajongóinak Mádai Vivien. A műsorvezető az ágyban készített egy szelfit, amelyen látszólag meztelen. TV + Sztárok--ValóVilág 9: Reni blokkolni tudja az agyát, szuper teljesítményhttp://www.life.hu/sztarok/20190201-valovilag-9-reni-blokkolni-tudja-az-agyat-szuper-teljesitmeny.htmlBokszmérkőzésre készülnek a ValóVilág 9 villájának lakói az Éjjel-nappal Budapest szereplőivel. Nem csak testben, lélekben is készülnek rá, Reni például megmutatta, hogyan tudja kikapcsolni az agyát. TV + SztárokOrigoBezárt Berki Mazsi cukrászdájahttp://www.life.hu/sztarok/20190201-bezart-berki-mazsi-cukraszdaja.htmlMinden jel arra utal, hogy Berki Mazsi cukrászdája már nem üzemel többé, az üzlet legalábbis hosszú ideje nem nyitott ki, és a jelek szerint egy másik bolt nyílik a helyén. TV + SztárokOrigoRafael Nadal 14 év után titokban jegyezte el szerelmét, Mery Perellóthttp://www.life.hu/sztarok/20190131-rafael-nadal-14-ev-utan-titokban-jegyezte-el-szerelmet-mery-perello.htmlRafael Nadal végre eljegyezte szerelmét, akivel már 14 éve alkotnak egy párt. Kiderült, hogy már 8 hónapja megtörtént a lánykérés, de eddig sikerült titokban tartaniuk. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.