Pataki Ádám átvonul egy másik szobába, ha felesége, Liptai Claudia hisztizik

Forrás: Somat -
házasság hiszti Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös magánéleti titkot fecsegett el a tévékamerák előtt Pataki Ádám. A cukrász elmondta, hogyan kezeli felesége, Liptai Claudia hangulatváltozásait.

Pataki Ádám Jakupcsek Gabriella vendége volt, és a tévékamerák előtt meglepő őszinteséggel vallott házasságáról. A jóképű cukrász elárulta, vannak bevált módszerei arra, hogyan is kezelje a felesége, Liptai Claudia hangulatváltozásait.

Nekem két taktikám van, ha képbe kerül a hiszti. Az egyik, hogy mindig enyém az utolsó szó. Ilyenkor csak annyit mondok Claunak: Igen drágám, igazad van! Ezek után csendben elkullogok, és megvárom, míg lecsillapodik. A másik, mikor elvonulok egy külön szobába. Ha megkérdezi, hogy mit csinálok, csak annyit mondok, hogy dolgom van, és akkor békén hagy" – idézi Pataki Ádám szavait a Ripost.

Liptai Claudia és Pataki Ádám tavaly házasodtak össze Forrás: Somat
Sztárok, aki tinédzserként házasodtak először: Demi Moore és Drew Barrymore is fiatalon vonultak oltár eléhttp://www.life.hu/sztarok/20190201-sztarok-aki-tinedzserkent-hazasodtak-meg-eloszor-demi-moore-es-drew-barrymore.htmlFiatalon a szerelemesek úgy érzik, hogy érzéseik örökké fognak tartani. Testestül-lelkestül belevetik magukat a kapcsolatba, és sok esetben ez a hév az oltár elé vezeti őket. Ezek a sztárok is így voltak vele, ezért is mondták ki a boldogító igent már nagyon korán. Van köztük olyan, aki 16 évesen házasodott, mások 18, 19 évesen álltak oltár elé. A legtöbb esetben azonban a holtomiglan, holtodiglan bizony nem tartott a sírig. TV + Sztárok--Aurelio a könnyeivel küszködve reagált a hírre, hogy 15 év börtönt kaphathttp://www.life.hu/sztarok/20190201-aurelio-a-konnyeivel-kuszkodve-reagalt-a-hirre-hogy-15-ev-bortont-kaphat.htmlAureliót emberrablással vádolja az ügyészség. Az egykori villalakó a kamerák előtt a könnyeivel küszködve reagált a hírre. TV + SztárokOrigoMajka meglepő fotója: meztelenül ül a vécénhttp://www.life.hu/sztarok/20190201-majka-meglepo-fotoja-meztelenul-ul-a-vecen.htmlFellépéseiről és családi pillanatairól is oszt meg fotókat Majka a közösségi oldalán, ám most egy első ránézésre igencsak zavarba ejtő képet posztolt. TV + SztárokOrigoMádai Vivien nagyon szexi fotót posztolt az ágybólhttp://www.life.hu/sztarok/20190201-madai-vivien-nagyon-szexi-fotot-posztolt-az-agybol.htmlRendkívül szexi fotóval kedveskedett a rajongóinak Mádai Vivien. A műsorvezető az ágyban készített egy szelfit, amelyen látszólag meztelen. TV + Sztárok--Rubos Frida, Pintér Tibor exe új célt tűzött ki: DJ szeretne lennihttp://www.life.hu/sztarok/20190201-rubos-frida-pinter-tibor-exe-uj-celt-tuzott-ki-dj-szeretne-lenni.htmlEgyütt állhatott fel A legbátrabb páros című műsor dobogójára Pintér Tibor és exe, Rubos Friderika. Ám a boldog pillanat ellenére sem kerülhették el a szakítást. A lány azóta új célt talált magának, amelyről a közösségi oldalán számolt be. TV + Sztárok--Tihanyi Tóth Csaba játékfüggő volt: rengeteg pénzt veszített a pókergépenhttp://www.life.hu/sztarok/20190201-tihanyi-toth-csaba-jatekfuggo-volt-rengeteg-penzt-veszitett-a-pokergepen.htmlTihanyi Tóth Csaba komoly függőséggel küzdött, és nagyon nehezen mászott ki belőle: a szerencsejátékok rabja lett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.