Újabb forradalmi diétával rukkol elő Schobert Norbi. Azt mondja, harminc éve őriz a széfjében egy diétaleírást, amely a NASA űrhajósoknak szánt étrendjén alapul. Ő is ennek segítségével szabadult meg a felesleges kilóitól. A titkot pedig hamarosan másokkal is megosztja.

"Fiatalkoromban egy év alatt negyven kilót fogytam le ezzel a módszerrel. A mai napig őrzöm, mint emléket, harmincnégy éve egy széfben pihen" – mondta Schobert Norbi a miskolci Törjünk borsot együtt a kilók orra alá! című motivációs estjén.

Schobert Norbert megosztotta titkátForrás: TV2

A Bors cikke szerint ez nem más, mint a NASA által összeállított űrhajósdiéta. Ebből alkotta meg az Update módszert a saját tapasztalatai alapján. "Séfekkel, szakemberekkel, német kutatókkal továbbfejlesztettük, hozzátettem a saját tapasztalataimat is, így megszületőben van egy olyan új pontrendszer, ami segítség nélkül világossá teszi az ember számára, mennyit ehet naponta" – tudatta Schobert Norbi. 

Minden étel kap egy pontszámot, és meg lesz határozva, hogy a fogyni vágyó napi hány pontot ehet. A cikk szerint Norbi akkor teszi majd közzé a listát, ha meglesz a rajta szereplő ezer tétel.