Végtagok nélkül született Gabe Adams, táncos lett belőle

Forrás: NORTHFOTO/Barcroft Media -
végtagok break tánc Gabe Adams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gabe Adams 19 éves, végtagok nélkül született, de így is remek táncos lett belőle: a break szerelmese lett, és profi szinten űzi.

A 19 éves Gabe Adams Brazíliában, Sao Paulóban született egy ritka rendellenességgel, Hanhart-szindrómával, amely az ő esetében azt jelentette, hogy egyáltalán nem fejlődtek ki sem a kezei, sem a lábai. A fiút amerikai szülők fogadták örökbe, az Egyesült Államokban, 13 testvérrel nevelkedett.

Gabe Adams Forrás: NORTHFOTO/Barcroft Media

Páratlan szabadságvágya és szülei biztatása azt eredményezték, hogy Gabe hihetetlenül önálló lett, és nem félt magát kipróbálni a tánc művészetében sem. Breakelni kezdett, és mára profi szinten űzi. Nem szorul segítségre, mindent egyedül tud csinálni, így a fiú már meg is kezdte teljesen független életét: elköltözött a szüleitől, és megkezdte motivációs tanácsadói pályafutását is, hiszen az ő története és kitartása bárki előtt példaként állhat.

Gabe Adams nagyon ügyes táncos Forrás: NORTHFOTO/Barcroft Media

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.