Megvillantotta dekoltázsát Elizabeth Hurley

mell szexi dekoltázs Elizabeth Hurley villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén 54 esztendős lesz Elizabeth Hurley, aki dögösebb, mint valaha.

Elizabeth Hurley nem öregszik. Nem tudni, mi a titka, de úgy tűnik, mintha megállította volna az idő kerekét. A színésznő idén 54 éves lesz és dögösebb, mint valaha.

Ezúttal a dekoltázsát villantotta meg a közösségi oldalán: egy mélyen kivágott fekete ruhát visel friss fotóján. Persze több se kellett rajongóinak, elhalmozták lájkokkal és bókokkal.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A night in the country #homeiswheretheheartis

Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) által megosztott bejegyzés,

ValóVilág 9: VV Hunor és VV Zsuzsu a jakuzziban masszírozták egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20190204-valovilag-9-vv-hunor-es-vv-zsuzsu-a-jakuzziban-massziroztak-egymast.htmlVV Hunor és VV Zsuzsu egyre közelebb kerülnek egymáshoz: a jakuzziban nagyon összemelegedtek. TV + SztárokOrigoKopaszon fotózták Trokán Nórát http://www.life.hu/sztarok/20190204-kopaszon-fotoztak-trokan-norat.htmlTrokán Nóra nagyon érdekes fotózáson vett részt: a színésznő haja teljesen eltűnt. TV + Sztárok--Varga Izabella elmondta, miben újul meg a Barátok közt című sorozathttp://www.life.hu/sztarok/20190204-varga-izabella-elmondta-miben-ujul-meg-a-baratok-kozt-cimu-sorozat.htmlA Barátok közt a legrégebben futó napi sorozat, ami most hatalmas változásokon esik át. A Life.hu-nak a megújulásról Varga Izabella nyilatkozott, aki a kezdetektől erősíti a színészgárdát. Elárulta, hogy látványvilágban teljesen más vár majd a nézőkre. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.huVajna Timi belefogyott a gyászba: egy jósnő segítségével beszélget elhunyt férjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190204-vajna-timi-belefogyott-a-gyaszba-egy-josno-segitsegevel-beszelget-elhunyt-ferjevel.htmlVajna Timi egy jósnő segítségével kommunikál elhunyt férjével. Mint ismeretes, Andy Vajna janurás 20-án, otthonában hunyt el tragikus hirtelenséggel.TV + SztárokOrigoNádai Anikó megmutatta szerelmét - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190204-nadai-aniko-megmutatta-szerelmet-foto.htmlRégóta tudni, hogy Nádai Anikónak van valakije, de eddig a műsorvezető nem mutatta meg a férfit. Most azonban kirakott egy közös fotót: ez a férfi Anikó szerelme.TV + SztárokOrigoMentők vitték el VV Renithttp://www.life.hu/sztarok/20190203-mentok-vittek-el-vv-renit-a-bokszgalarol.htmlA bokszgála közben történt a baj... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.