Emiliano Sala kutya szívszorító nővér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az eltűnt labdarúgó, Emiliano Sala nővére szívszorító fotót posztolt a közösségi oldalra.

Mint tegnap arról a Life.hu is beszámolt, megtalálták a tenger mélyén az Emiliano Salát szállító magánrepülőgép roncsait, amelyben egy holttestre bukkantak. A vizsgálat jelenleg is zajlik, egyelőre nem tudni, hogy a pilóta vagy a focista maradványairól van-e szó.

Mindenesetre amíg be nem bizonyosodik, hogy a labdarúgó valóban elhunyt, a család bízik a csodában. Sala nővére, Romina ezúttal egy szívszorító fotót osztott meg a közösségi oldalán. A focista szeretett kutyája látható rajta, amint reménykedve néz a kijárati ajtó felé.

Nala is vár rád” – írta a képhez.

ValóVilág 9: meglepő fordulattal választották ki a villalakók Rolithttp://www.life.hu/sztarok/20190205-valovilag-9-meglepo-fordulattal-valasztottak-ki-a-villalakok-rolit.htmlA párbaj utáni napon kiválasztással folytatódott a ValóVilág 9 játéka. A villalakók úgy döntöttek, Rolival nem szeretnének együtt élni, pedig még az egyik szuperképességét is felhasználta. TV + Sztárok--Bikiniben mutatta meg magát Péterfy Bori: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190205-bikiniben-mutatta-meg-magat-peterfy-bori.htmlPéterfy Bori Thaiföldön nyaral, ahonnan bikinis fotókat is posztolt magáról a közösségi oldalára. TV + SztárokOrigoMáté Péter özvegye szerint férje fel akart hagyni az énekléssel halála előtthttp://www.life.hu/sztarok/20190205-mate-peter-ozvegye-szerint-ferje-fel-akart-hagyni-az-eneklessel-halala-elott.htmlMáté Péter özvegye elárulta, néhai férje halála előtt nem sokkal azt tervezte, felhagy az énekléssel. TV + SztárokOrigoPintér Tibor lelkébe szeretett bele Ilyés Jeniferhttp://www.life.hu/sztarok/20190205-pinter-tibor-lelkebe-szeretett-bele-ilyes-jenifer.htmlPintér Tibor barátnője nyilatkozott kapcsolatuk kialakulásáról: ezt szerette meg Jenifer a színészben. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Zsuzsu őrjöngve tért vissza a párbajrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190204-valovilag-9-zsuzsu-orjongve-tert-vissza-a-parbajrol.htmlPárbajozni indult a stúdióba Reni és Zsuzsu, a ValóVilág 9 két játékosa. Végül Zsuzsu térhetett vissza a villába, aki szinte őrjöngött, annyira megrészegítette a győzelem. TV + SztárokOrigoAdam Levine ledobta a felsőjét a Super Bowl halftime show-jában – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190204-adam-levine-ledobta-a-felsojet-a-super-bowl-halftime-showjaban.htmlA Maroon 5 énekese, Adam Levine félmeztelen testével dobta fel a hangulatot a hétvégi Super Bowl halftime show-jában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.