Pintér Tibor szerelem kapcsolat Ilyés Jenifer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor barátnője nyilatkozott kapcsolatuk kialakulásáról: ezt szerette meg Jenifer a színészben. 

Pintér Tibor nem szomorkodott sokáig azután, hogy Rubos Fridával véget ért a kapcsolatuk. A színész gyorsan beleszeretett kolléganőjébe, Ilyés Jeniferbe, akivel a Jimmy életéről készült musical próbái és előadásai során kerültek közelebbi kapcsolatba. A színész és a nála 21 évvel fiatalabb színésznő évek óta ismerik egymást, de egy ölelés kellett ahhoz, hogy átalakuljon a kapcsolatuk.

Pintér Tibor és Ilyés Jenifer Forrás: Instagram/Pintér Tibor

Még nincsenek terveink a jövőre vonatkozóan, csak pár hete vagyunk együtt,

Lokálnak

Andy Vajna megfilmesítette volna a Beatrice történetéthttp://www.life.hu/sztarok/20190205-andy-vajna-megfilmesitette-volna-a-beatrice-tortenetet.htmlAndy Vajnának sok ötlete volt még, amiket sajnos már nem tud megvalósítani. Megfilmesítette volna például a Beatrice történetét. TV + Sztárok--Bochkor Gábor a Music FM után is folytatja a rádiózásthttp://www.life.hu/sztarok/20190205-bochkor-gabor-a-music-fm-utan-is-folytatja-a-radiozast.htmlBochkor Gábor bejelentette, hogy a Music FM elhallgatása után is folytatják a rádiózást. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Zsuzsu őrjöngve tért vissza a párbajrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190204-valovilag-9-zsuzsu-orjongve-tert-vissza-a-parbajrol.htmlPárbajozni indult a stúdióba Reni és Zsuzsu, a ValóVilág 9 két játékosa. Végül Zsuzsu térhetett vissza a villába, aki szinte őrjöngött, annyira megrészegítette a győzelem. TV + SztárokOrigoSoha nem látott fotó került elő Meghan hercegnérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190204-soha-nem-latott-foto-kerult-elo-meghan-hercegnerol.htmlA kétezres évek elejéről származhat az a fotó, amelyet Katharine McPhee színésznő tett közzé Instagram-oldalán. A képen Meghan hercegnével látható, akivel akkor ugyanabban a musicalben szerepeltek. TV + Sztárok--Bereczki Zoltánt ajánlatokkal ostromolják a nőkhttp://www.life.hu/sztarok/20190204-bereczki-zoltant-ajanlatokkal-ostromoljak-a-nok.htmlBereczki Zoltán soha nem kapott még annyi ajánlatot nőktől, mint most: bomlanak utána. TV + Sztárok--Szexmunkásoknak küldött banánt Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20190204-szexmunkasoknak-kuldott-banant-meghan-markle.htmlMeghan Markle egy jótékonysági akció keretén belül üzent a szexmunkásoknak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.