Pécsi Ildikó valóban kiköltözteti unokáját a lakásából

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
kilakoltatás Pécsi Ildikó Pártos Csilla lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavasszal lejár a kilakoltatási moratórium, Pécsi Ildikó unokájának el kell hagynia a művésznő otthonát.

Pécsi Ildikó unokája ősszel egy időre fellélegezhetett, ugyanis novemberben érvénybe lépett a kilakoltatási moratórium. A férfi így április 30-ig maradhat a művésznő lakásában, utána viszont mennie kell.

Mint ismeretes, az ingatlanban ketten éltek: Pártos Csilla és fia. Az egykori meny azonban időközben elköltözött onnan, csak Csaba maradt ott.

Pécsi Ildikó nem kegyelmez unokájának Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Pécsi Ildikó viszont nem kegyelmez, ha májusig nem megy el a férfi, rendőri intézkedésre fog sor kerülni.

Április harmincadikán lejár a kilakoltatási moratórium, ami egyébként soha nem volt még olyan hosszú, mint idén. A jogsértés nem a mi oldalunkon áll fenn, ha valaki jogerős bírói ítélet ellenére nem hagyja el azt a lakást, amire kötelezték, annak megvannak a következményei, a joghátrányt neki kell elszenvednie. A bírói végzés értelmében május elsején megtörténik a kilakoltatás" – nyilatkozta dr. Magyar György ügyvéd a Ripostnak.

Brad Pitt és Angelina Jolie hetente többször is találkoznak egymássalhttp://www.life.hu/sztarok/20190206-brad-pitt-es-angelina-jolie-hetente-tobbszor-is-talalkoznak-egymassal.htmlA viharosan kezdődő válásuk békésebb mederben folytatódik: állítólag hetente többször is találkozik az egykori házaspár, és megpróbálják nyugodtan rendezni a helyzetüket. TV + SztárokAFPLiptai Claudia újra a cukrászattal foglalkozik most, hogy nem tévézikhttp://www.life.hu/sztarok/20190206-liptai-claudia-ujra-a-cukraszattal-foglalkozik-most-hogy-nem-tevezik.htmlLiptai Claudia élete teljesen másként zajlik, hiszen a tévé már nincs képben. Elárulta, mivel tölti az idejét most. TV + SztárokOrigoVV Reni elárulta: kiesése után is szerelmes Csokiba, akivel az érzés kölcsönöshttp://www.life.hu/sztarok/20190206-vv-reni-elarulta-kiesese-utan-is-szerelmes-csokiba-akivel-az-erzes-kolcsonos.htmlVV Reni VV Zsuzsuval való párbajában alul maradt, így ő már a való életből figyeli a villabéli történéseket. A fiatal táncoslány Csokival való kapcsolatáról mesélt.TV + SztárokOrigoVajna Timi jósnő barátnője elárulta, hogy az özvegy retteg a jövőtőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190206-vajna-timi-josno-baratnoje-elarulta-hogy-az-ozvegy-retteg-a-jovotol.htmlMint ismeretes, január 20-án tragikus hirtelenséggel, otthonában érte a halál a világhírű magyar producert, Andy Vajnát. Felesége, Timi hetekkel a tragédia után is sokkos állapotban van. Jósnő barátnője mesélt. TV + Sztárok--Michael Schumacher nem a gyermekeivel látható a napvilágra került régi felvételekenhttp://www.life.hu/sztarok/20190205-michael-schumacher-nem-a-gyermekeivel-lathato-a-napvilagra-kerult-regi-felveteleken.htmlTöbb régi fotó is napvilágra került Michael Schumacherről és két kisgyerekről, akikről több helyen azt írták, hogy a gyermekei. Ez azonban nem igaz. TV + Sztárok--Volt férjéről nyilatkozott Judyhttp://www.life.hu/sztarok/20190205-volt-ferjerol-nyilatkozott-judy.htmlValószínűleg nem sokan emlékeznek rá, de Judynak a jelenlegi a második férje. Az exéről nem nagyon beszél, de most kivételt tett. Elárulta, nem titkolózik, egyszerűen csak senki nem faggatta eddig a volt férjéről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.