Győzike egy szál kisgatyában feszít az ágyban – fotó

Forrás: RTL2 -
bölcsesség ágy idézet Gáspár Győző gatya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győzike egy szál kisgatyában, ágyban fekve feszít friss fotóján.

Győzike az utóbbi időben rászokott arra, hogy a közösségi oldalán bölcselkedjen. Ezúttal is egy idézettel lepte meg a rajongóit, amely alapvetően arról szól, mennyire fontos az ember számára a pihenés. Nem mellesleg egy fotót is mellékelt a szöveghez: egy kisgatyában feszít a zebramintás takaróval borított ágyon.

Ha folyamatosan keményen hajszoljuk magunkat anélkül, hogy egy kicsit is lazítanánk, az ugyanolyan, mintha autót vezetnénk, és sosem töltenénk meg a tankot. A pihenés fontos, és minél elfoglaltabbak vagyunk, annál nélkülözhetetlenebb” – így szól a bölcs idézet, és íme, a hozzá tartozó kép:

Palácsik Lilla állítja, felkérték a Story-gála fotózására, majd visszamondták a munkáthttp://www.life.hu/sztarok/20190207-palacsik-lilla-allitja-felkertek-a-story-gala-fotozasara-majd-visszamondtak.htmlPalácsik Lilla állítása szerint visszamondták a felkérését a Story-gálára, ahol fotósként dolgozott volna. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs Az utolsó vacsorához hasonlította a stábfotójukathttp://www.life.hu/sztarok/20190207-sebestyen-balazs-az-utolso-vacsorahoz-hasonlitotta-stabfotojukat.htmlStábvacsorán vettek részt Sebestyén Balázsék, az ott készült fotó pedig kísértetiesen hasonlított Az utolsó vacsora című festményhez. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoSárosdi Lillától több kollégája is elfordult a Marton László-ügy kirobbanása óta http://www.life.hu/sztarok/20190207-sarosdi-lillatol-elfordult-tobb-kollegaja-is-a-marton-laszlo-ugy-kirobbanasa-ota.htmlSárosdi Lilla nem lepődött meg Marton László visszatérésén. A színésznő elárulta, a botrány kirobbanása óta több kollégája egyáltalán nem keresi. TV + SztárokOrigoCsongrádi Kata szerint néhai férje, S. Nagy István odafentről vigyáz ráhttp://www.life.hu/sztarok/20190207-csongradi-kata-szerint-nehai-ferje-s-nagy-istvan-odafentrol-vigyaz-ra.htmlKomoly autóbalesete volt Csongrádi Katának, S. Nagy István özvegyének, de mindenki sérülés nélkül megúszta. Sokak szerint ez annak köszönhető, hogy S. Nagy István odafentről vigyáz rá. TV + SztárokOrigoÖsszekapcsolódott a Music FM és a Rádió1: Bochkor Gábor a folytatásról nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190207-osszekapcsolodott-a-music-fm-es-a-radio1-bochkor-gabor-a-folytatasrol-nyilatkozott.htmlÖsszekapcsolódott a Rádió1 és a Music FM. Balázsék a folytatásról kérdezték Bochkor Gáborékat, így derült ki, hogy két irányból is érdeklődnek irántuk, így remélhetőleg nem tűnik el az Önindító csapata hosszú időre. TV + SztárokOrigoValószínűleg Emiliano Sala holttestét találták meghttp://www.life.hu/sztarok/20190207-valoszinuleg-emiliano-sala-holttestet-talalhattak-meg.htmlÉrtesülések szerint az eltűnt labdarúgó, Emiliano Sala holttestét találták meg a La Manche-csatorna mélyén lévő roncsban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.