Már két hónapja, hogy Palik László távol van a családjától az Exatlon Hungary forgatása miatt. Egyre nehezebben viselik a hiányát, Marsi Anikó a születésnapját is a férje nélkül töltötte.

Marsi Anikó és férje hosszú időre elszakadt egymástól az Exatlon Hungary miatt. Az időeltolódás következtében még beszélni sem nagyon tudnak egymással, és a forgatások is kiveszik az erőt Palik Lászlóból. Anikó így férje nélkül ünnepelte a 44. születésnapját, de nem maradt köszöntés nélkül. A gyermekei négy különböző nyelven énekelték el neki a Boldog születésnapot című dalt, és Palik László is meglepte.

Hiányolja férjét Marsi AnikóFotó: Adrián Zoltán - Origo

Laci még előttük meglepett egy kis digitális rajzzal, attól is teljesen odavagyok. Pláne azért, mert nem gondoltam, hogy képes ilyesmikre. Amikor reggel elindultam otthonról, náluk Dominikán még jócskán hajnal volt. De a szülinapi köszöntését átadta, nagyon aranyos volt, és elképesztően boldog vagyok miatta” – árulta el a Ripostnak Anikó. Hozzátette, egyre nehezebben viseli a család Palik László hiányát. Egyre rosszabbul viseljük mindannyian, de azért nem kell drámát sejteni a háttérben. Ha elkezdtük, kibírjuk. Amúgy nyilvánvaló, hogy Laci is nagyon szereti a munkáját, nyilván a családját is, de az előbbinek majd egyszer vége lesz, a családja pedig megvárja” – tette hozzá a műsorvezető.