Afrodiziákumként dobtak piacra egy csipszet

Forrás: Dreamstime -
afrodiziákum chips Valentin-nap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Afrodiziákumként dobtak piacra egy csipszet Valentin-nap alkalmából.

A Tyrell nevű cég különös újdonsággal állt elő Valentin-nap alkalmából: piacra dobtak egy olyan csipszet, amelyet elfogyasztva azonnal szexelni akarunk. Mint írják, ez a finomság egy igazi afrodiziákum: mézzel és csilivel készült.

Azt mondják, ez a két összetevő az, amely bizonyítottan endorfint termel és megemeli a pulzusszámot – számolt be róla a Mirror.

Náray Tamás divattervező, író külföldre megy, új életet kezdhttp://www.life.hu/sztarok/20190208-naray-tamas-divattervezo-iro-kulfoldre-megy-uj-eletet-kezd.htmlEladta műtermét és a benne lévő holmikat is Náray Tamás. Facebook-posztjában közölte, hogy külföldre költözik, és egy új könyvet is tervez, mely a márka történetéről szól majd. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÍgy él most Geszler Dorottyahttp://www.life.hu/sztarok/20190208-igy-el-most-geszler-dorottya.htmlGeszler Dorottya az utóbbi időben pilatesoktatóként tevékenykedik. Emellett gyakran látogatja meg nagylányát, Laurát, aki a madridi egyetemen tanul. TV + Sztárok--Könnyeivel küszködve búcsúzott el Ada a Music FM-tőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190208-konnyeivel-kuszkodve-bucsuzott-el-ada-a-music-fmtol.htmlAda tavaly nyáron köszönt el a Music FM-től, és őt is megérintette, hogy éjfélkor megszűnt a rádió. TV + SztárokOrigoMegható üzenettel búcsúzott a Music FM: bíznak a folytatásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190208-meghato-uzenettel-bucsuzott-a-music-fm-biznak-a-folytatasban.htmlCsütörtökön elhallgatott a Music FM, de a rajongók és a vezetőség is reméli, hogy lesz folytatás. Megható üzenettel búcsúztak. TV + SztárokOrigoAureliót 15 év börtön fenyegeti: teljesen összetört a celebhttp://www.life.hu/sztarok/20190208-aureliot-15-ev-borton-fenyegeti-teljesen-osszetort-a-celeb.htmlAureliót emberrablással vádolják, amit a celeb tagad. Teljesen összetört, hiszen ha bűnösnek találják, akár 15 év börtönt is kaphat. TV + SztárokOrigoNem biztos, hogy a Spektrum Home folytatja Ábel Anita és D. Tóth Kriszta műsorainak sugárzásáthttp://www.life.hu/sztarok/20190208-nem-biztos-hogy-a-spektrum-home-folytatja-abel-anita-es-d-toth-kriszta-musorainak-sugarzasat.htmlNem biztos, hogy folytatódnak a Spektrum Home szórakoztató műsorai, vagyis a NőComment!, a DTK: Elviszlek magammal vagy éppen a Tesztbeszéd. Állítólag nem hozták a várt nézettséget. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.