Marsi Anikó döntött: gyermekeivel útra kelnek, és meglátogatják Dominikán Palik Lászlót.

Mint arról már beszámoltunk, egyre nehezebben bírja a férje hiányát Marsi Anikó: Palik László december óta Dominikán van az Exatlon Hungary forgatása miatt. A híradós nem bírta tovább, és most úgy döntöttek, a gyerekekkel együtt elutaznak a családfőhöz.

Néhány napja lettünk biztosak abban, meg kell szervezni ezt az utazást. Éreztük, hogy kezdünk elérni egy ponthoz, amikortól ez az állapot már nem vicces. Mindannyiunknak tele lett a hócipője azzal, hogy nem láttuk egymást december óta, és erre megoldást kell találnunk. (...) Most tartunk ott, hogy az egymástól távol töltött idő a duplája annak, ami eddig a leghosszabb volt. Az egyetlen, ami egy kicsit könnyít a helyzeten, hogy nagyon sok órát dolgozunk mindennap, és ha vége a feladatoknak, mindannyian próbálunk aludni" – mondta Marsi Anikó a Blikknek.

Helyzetüket egyébként az is nehezíti, hogy az időeltolódás és a térerő miatt még csak beszélni sem tudnak akkor, amikor akarnak. Néha napokat kell arra várni, hogy elérjék egymást.

Marsi Anikó útnak indul a gyerekeivelFotó: Szabó Gábor - Origo

Valószínűleg a gyerekek is nagyon izgatottak lesznek, ha megtudják, hogy hamarosan utaznak.

Eleinte még poénnak tűnt, a fiúk is úgy érezték, hogy elment a szigorúbb macska, így kicsit cincoghatnak. Persze az első pillanattól hiányzott nekik Laci, de sosem panaszkodtak. Nagyon büszkék rá, nézik is a műsorban, de most már mindannyiunknak szüksége van arra az ölelésre. (...) Biztosan nagyon örülnek majd, nemcsak azért, mert együtt lehetnek az apjukkal, de utazni is imádnak, és új országokat felfedezni. Abban is biztos vagyok, az egyik első kérdésük az lesz, hogy van-e ott wifi."