Marsi Anikó a gyerekekkel együtt elindul Dominikára Palik Lászlóhoz

Exatlon Hungary Palik László gyerekek utazás Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marsi Anikó döntött: gyermekeivel útra kelnek, és meglátogatják Dominikán Palik Lászlót.

Mint arról már beszámoltunk, egyre nehezebben bírja a férje hiányát Marsi Anikó: Palik László december óta Dominikán van az Exatlon Hungary forgatása miatt. A híradós nem bírta tovább, és most úgy döntöttek, a gyerekekkel együtt elutaznak a családfőhöz.

Néhány napja lettünk biztosak abban, meg kell szervezni ezt az utazást. Éreztük, hogy kezdünk elérni egy ponthoz, amikortól ez az állapot már nem vicces. Mindannyiunknak tele lett a hócipője azzal, hogy nem láttuk egymást december óta, és erre megoldást kell találnunk. (...) Most tartunk ott, hogy az egymástól távol töltött idő a duplája annak, ami eddig a leghosszabb volt. Az egyetlen, ami egy kicsit könnyít a helyzeten, hogy nagyon sok órát dolgozunk mindennap, és ha vége a feladatoknak, mindannyian próbálunk aludni" – mondta Marsi Anikó a Blikknek.

Helyzetüket egyébként az is nehezíti, hogy az időeltolódás és a térerő miatt még csak beszélni sem tudnak akkor, amikor akarnak. Néha napokat kell arra várni, hogy elérjék egymást.

Marsi Anikó útnak indul a gyerekeivel Fotó: Szabó Gábor - Origo

Valószínűleg a gyerekek is nagyon izgatottak lesznek, ha megtudják, hogy hamarosan utaznak.

Eleinte még poénnak tűnt, a fiúk is úgy érezték, hogy elment a szigorúbb macska, így kicsit cincoghatnak. Persze az első pillanattól hiányzott nekik Laci, de sosem panaszkodtak. Nagyon büszkék rá, nézik is a műsorban, de most már mindannyiunknak szüksége van arra az ölelésre. (...) Biztosan nagyon örülnek majd, nemcsak azért, mert együtt lehetnek az apjukkal, de utazni is imádnak, és új országokat felfedezni. Abban is biztos vagyok, az egyik első kérdésük az lesz, hogy van-e ott wifi."

Story Gála 2019: Luxusautóval, feltűnő fejdísszel érkezett Medveczky Ilonahttp://www.life.hu/sztarok/20190210-story-gala-2019-luxusautoval-feltuno-fejdisszel-erkezett-medveczky-ilona.htmlRolls-Royce-szal érkezett Medveczky Ilona a 20. Story Gálára, és azt is elmondta, hogyan jutott a kocsihoz, és azt is elárulta, honnan van az öltözéke. TV + Sztárok--Story Gála 2019: Berki Krisztián Mazsival és szívvel a mellkasán jelent meghttp://www.life.hu/sztarok/20190209-story-gala-2019-berki-krisztian-mazsival-szivvel-a-mellkasan-jelent-meg.htmlBerki Krisztián és felesége, Mazsi sem hagyta ki a 20. Story Gálát a Szépművészeti Múzeumban. Mazsi hatalmas fülbevalóval, Berki pedig szívvel a mellkasán érkezett. TV + Sztárok--Story Gála 2019: Yvonne Dederick és lánya, Mardoll nem veszik félvállról a pózolásthttp://www.life.hu/sztarok/20190209-story-gala-2019-yvonne-dederick-es-lanya-mardoll-nem-veszik-felvallrol-a-pozolast.htmlLányával érkezett a 20. Story Gálára Yvonne Dederick. Készítettek is egy közös képet, de nem elégedtek meg a szokásos egymás mellett mosolygással. TV + Sztárok--Story Gála 2019: Rúzsa Magdi is megjelent egy briliáns ruhábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190209-story-gala-2019-ruzsa-magdi-is-megjelent-egy-brilians-ruhaban.htmlHosszú idő után először újra megjelent a Story Gálán Rúzsa Magdi énekesnő, aki beragyogta a Szépművészeti Múzeumot. TV + SztárokOrigoStory Gála: megmutatta új szerelmét Kiskeró exe, Dancs Annamarihttp://www.life.hu/sztarok/20190209-story-gala-megmutatta-uj-szerelmet-kiskero-exe-dancs-annamari.htmlDancs Annamari új kedvesével jelent meg szombaton a Story Gálán. TV + SztárokOrigoStory Gála 2019: Pintér Tibor új kedvesével, Ilyés Jeniferrel érkezetthttp://www.life.hu/sztarok/20190209-story-gala-2019-pinter-tibor-uj-kedvesevel-ilyes-jeniferrel-erkezett.htmlPintér Tibor a tavalyi Story Gálán mutatta be akkori kedvesét, Rubos Friderikát. Most, a 20. gálára azonban már új szerelmével, Ilyés Jeniferrel érkezett. Meglepő ruhakölteményben jelentek meg a rendezvényen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.