Story Gála 2019: Galambos Lajos tisztázta, nincs semmi Hajdú Péter és a lánya, Bogi között

Story Gála 2019 Galambos Lajos Galambos Boglárka Story Gála Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajos is megjelent a szombat esti Story Gálán, ahol a lánya és Hajdú Péter kapcsán felröppent hírekről beszélt.

Nemrégiben, egy közös bulifotó kapcsán felröppent a pletyka, hogy valami lehet Hajdú Péter és Galambos Boglárka között. A Story Gálán Lajcsi rögtön meg is ragadta az alkalmat, hogy tisztázza a dolgokat.

"Semmi nem igaz abból, amit az újságok írnak a kislányommal és Hajdú Péterrel kapcsolatban" – kezdte a Story kamerájának Lajcsi, aki a gyermekeivel érkezett a díjátadóra.

Story Gála 2019: így buliztak a hazai celebek az év partiján szombat estehttp://www.life.hu/sztarok/20190210-story-gala-2019-igy-buliztak-a-hazai-celebek-az-ev-partijan-szombat-este.htmlFebruár 9-én tartották meg a 20. jubileumo Story Gálát a Szépművészeti Múzeum Román Csarnokában. A sztármagazin partijára idén is sokan eljöttek, de sokan voltak azok is, akiket hiányoltunk az eseményről. TV + Sztárok--Story Gála 2019: Luxusautóval, feltűnő fejdísszel érkezett Medveczky Ilonahttp://www.life.hu/sztarok/20190210-story-gala-2019-luxusautoval-feltuno-fejdisszel-erkezett-medveczky-ilona.htmlRolls-Royce-szal érkezett Medveczky Ilona a 20. Story Gálára, és azt is elmondta, hogyan jutott a kocsihoz, és azt is elárulta, honnan van az öltözéke. TV + Sztárok--Story Gála 2019: Rubint Réka és Schobert Norbi nem maradtak sokáighttp://www.life.hu/sztarok/20190210-story-gala-2019-rubint-reka-es-schobert-norbi-nem-maradtak-sokaig.htmlSchobert Norbit és Rubint Rékát a gyerekeik ezúttal nem kísérték el a Story Gálára. A pár sem maradt sokáig, elmondták, miért sietnek haza. TV + Sztárok--Megmutatta hatalmas melleit Cicciolinahttp://www.life.hu/sztarok/20190209-megmutatta-hatalmas-melleit-cicciolina-az-instagramon.htmlAz Instagramon mutatta meg méretes kebleit a 67 éves Cicciolina. TV + SztárokOrigoAndy Vajna temetéséről posztolt videót Vajna Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20190209-andy-vajna-temeteserol-posztolt-videot-vajna-timea-az-ozvegy.htmlJanuár 31-én végső búcsút vettek Andy Vajnától. A Fiumei úti sírkertben rengeteg híresség megjelent, az egyik beszédet Arnold Schwarzenegger mondta, most pedig az özvegy, Vajna Tímea a Facebookjára fel is tette a temetésről készült videót. TV + SztárokOrigoAndy Vajna temetéséről posztolt videót Vajna Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20190209-andy-vajna-temeteserol-posztolt-videot-vajna-timea-az-ozvegy.htmlJanuár 31-én végső búcsút vettek Andy Vajnától. A Fiumei úti sírkertben rengeteg híresség megjelent, az egyik beszédet Arnold Schwarzenegger mondta, most pedig az özvegy, Vajna Tímea a Facebookjára fel is tette a temetésről készült videót. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.