Story Gála 2019: Luxusautóval, feltűnő fejdísszel érkezett Medveczky Ilona

Forrás: Polyak Attila/Origo -
Story Gála 2019 Medveczky Ilona Story Gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rolls-Royce-szal érkezett Medveczky Ilona a 20. Story Gálára, és azt is elmondta, hogyan jutott a kocsihoz, és azt is elárulta, honnan van az öltözéke. 

Átadták a 2019-es Story Gála-díjakathttp://www.life.hu/sztarok/20190209-atadtak-a-2019es-story-gala-dijakat.htmlA 2019-es Story Gálán az alábbiakat díjazták: TV + Sztárok--Story Gála: megmutatta új szerelmét Kiskeró exe, Dancs Annamarihttp://www.life.hu/sztarok/20190209-story-gala-megmutatta-uj-szerelmet-kiskero-exe-dancs-annamari.htmlDancs Annamari új kedvesével jelent meg szombaton a Story Gálán. TV + SztárokOrigoÍgy festett a 2. Story Gálán Liptai Claudia – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190209-igy-festett-a-2-story-galan-liptai-claudia-foto.htmlKülön Instagram-oldalt készítettek az idei Story Gálának, ahova az este folyamán vélhetőleg friss, addig pedig az előző évek eseményeiről készült képek kerülnek. Mint például ez is. TV + Sztárok--ValóVilág 9: szenved a szexhiány miatt VV Hunor (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190209-valovilag9-szenved-a-szexhiany-miatt-vv-hunor.htmlVV Hunor Rolinak mondta el, hogy már nagyon szenved a villában a szexhiány miatt, hozzátette, hogy legszívesebben magához nyúlna. TV + SztárokOrigoA Story Gálák történetének legnagyobb botrányai: visszatekintőhttp://www.life.hu/sztarok/20190205-a-storygalak-tortenetenek-legnagyobb-botranyai.htmlIdén 20. alkalommal rendezik meg a Story Ötcsillag- és Érték-díj Átadó Gálát, ahol összegyűlik a magyar celebvilág színe-java. Reméljük, idén sem lesz hiány emlékezetes pillanatokból, az elmúlt években ugyanis bőven szolgáltattak beszédtémát a sztárok: veszekedések, esések és még bombariadó is volt a legnagyobb hazai celebpartin. A Life.hu, ahogyan minden évben, most is ott lesz a helyszínen, így ti sem maradtok le idén sem semmiről. Addig is lássuk az előző évek legbotrányosabb eseményeit, legabszurdabb pillanatait! TV + Sztárok--Így üdvözölték a Music FM-ről átkapcsolókat Sebestyén Balázsékhttp://www.life.hu/sztarok/20190209-igy-udvozoltek-a-music-fmrol-atkapcsolokat-sebestyen-balazsek-radio1.htmlCsütörtök éjfélkor elnémult a Music FM csatornája, így Bochkor Gáborral az élen az Önindító csapata is elköszönt egy időre a hallgatóktól. Az "átkapcsolókat" Sebestyén Balázsék másnap a Rádió 1-en viccesen köszöntötték, ám azt hangsúlyozták, hogy mielőbbi visszatérést kívánnak a riválisoknak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.