Egy kiskorú diáklányt 30 méteren keresztül rángattak, fejét betonoszlopba verték, majd haját is megtépték Hatvanban. Száz társa nézte végig a megalázást és bántalmazást. Hétfőn a térfigyelőkamera felvételeinek megtekintésével folytatódott a per.

Brutálisan összevertek egy kiskorú diáklányt a hatvani iskola előtt. Hétfőn folytatódott a per a térfigyelőkamerák felvételeinek megtekintésével. Ítéletet nem hozhattak, mert az egyik elkövető nem jelent meg - tudta meg a 24.hu

A vádirat szerint egy 16 és egy 17 éves lány megbeszélték, hogy egy korábbi vita lerendezéseként az iskola előtt megvárják a kiskorú lányt, és diáktársaik előtt megverik. Amikor kicsöngettek a hetedik óra után közel 100 diák jelenlétében nagyjából 30 méteren keresztül vezették azért, hogy megverjék, miközben kiabáltak vele. 

Betonoszlopba verték a 15 éves lány fejét (Képünk illusztráció)Forrás: Thinkstock

Ezután pofonverték, a fejét betonoszlopba ütötték, majd kitépték a haját, rugdosták, a kiskorú a földre került. Egy fiatal megpróbált neki segíteni, ám az egyik lány barátja ellökte. A 15 éves kiskorú 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, de fennállt a veszélye a 8 napon túl gyógyulóaknak is. A tárgyalás márciusban párbeszédekkel folytatódik.