Nagyszüleihez indult nyaralni Libanonba a 14 éves Tasneem Fakhoury. A reptéren egy 24 éves férfi várta, akihez férjhez kényszerítették. Négy év után tudott megszökni édesapja segítségével. Most a hasonló sorsúaknak akar segíteni, és könyvet ír a szörnyű évekről. 

14 éves volt Tasneem Fakhoury, amikor Ausztráliából nyaralni ment Libanonba ott élő nagyszüleihez. A Mirror cikke szerint a reptéren nem a nagyszülők, hanem egy 24 éves férfi várta, aki korábban már drogok és más bűncselekmények miatt került összetűzésbe a törvénnyel. 

Hasonló sorsúaknak segítene az Ausztráliában élő lányForrás: 7 News

Férjhez kényszerítették a férfihez, akitől négy éven keresztül nem tudott megszökni. Egy alkalommal segítséget kért a szomszédoktól, akik csak kinevették. Olyannyira kiszolgáltatottnak érezte magát, hogy egy alkalommal csak állt a konyhában, és nézte az ott heverő kést, miközben a szánalmas életére gondolt.

Négy év után tudott kiszabadulni édesapja segítségével. Most azért harcol, hogy segíthessen a hasonló sorsúaknak, és könyvet ír a kényszerházasságban töltött négy évről.