Vakációzni indult, de férjhez kényszerítették a 14 éves lányt

Forrás: 7 News -
Libanon Vakáció házasság utazás kényszerítés nagyszülők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyszüleihez indult nyaralni Libanonba a 14 éves Tasneem Fakhoury. A reptéren egy 24 éves férfi várta, akihez férjhez kényszerítették. Négy év után tudott megszökni édesapja segítségével. Most a hasonló sorsúaknak akar segíteni, és könyvet ír a szörnyű évekről. 

14 éves volt Tasneem Fakhoury, amikor Ausztráliából nyaralni ment Libanonba ott élő nagyszüleihez. A Mirror cikke szerint a reptéren nem a nagyszülők, hanem egy 24 éves férfi várta, aki korábban már drogok és más bűncselekmények miatt került összetűzésbe a törvénnyel.

Hasonló sorsúaknak segítene az Ausztráliában élő lány Forrás: 7 News

Férjhez kényszerítették a férfihez, akitől négy éven keresztül nem tudott megszökni. Egy alkalommal segítséget kért a szomszédoktól, akik csak kinevették. Olyannyira kiszolgáltatottnak érezte magát, hogy egy alkalommal csak állt a konyhában, és nézte az ott heverő kést, miközben a szánalmas életére gondolt.

Négy év után tudott kiszabadulni édesapja segítségével. Most azért harcol, hogy segíthessen a hasonló sorsúaknak, és könyvet ír a kényszerházasságban töltött négy évről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.