párkapcsolat Valentin-nap szerelem Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az első csókjuk évfordulóját is ünnepli Szandi és férje, Csaba. 27 éve élnek boldog házasságban, Valentin-nap alkalmából pedig azt is megosztották a nézőkkel, hogy mi a boldogságuk és önfeledtségük titka.

Mindig boldogan, mosolyogni látni Szandit és férjét, Csabit. Úgy tűnik, 27 év után is teljes közöttük az összhang, minden évfordulót megünnepelnek. A Fem3 Caféban meséltek arról, hogy mi a titkuk.

"Azt szoktuk mondani, hogy a haragot ne vigyük át másnapra" – mesélte Csaba. Mint mondták, rendkívül fontos közöttük a kommunikáció. Mint minden pár, ők is összekapnak olykor, de az a szabály, hogy minden konfliktust még aznap meg kell beszélniük, hiszen másképp csak gyűlik bennük a feszültség.

"Rengeteget beszélgetünk, mert együtt is dolgozunk" – fogalmazott Szandi.

"Amikor órákat ülünk az autóban, hazaérünk, és otthon még egy 2-3 órát beszélgetünk éjszaka. Nem tudom, miért nem unjuk mi egymást, de nem unjuk" – nevetett Szandi. Elárulták, hogy a gyerekek miatt mindig nagy náluk a nyüzsgés.

Ám nemcsak a házasságuk 27. évét ünnepelték az idén, hanem azt is, hogy Szandi 30 éve van a pályán.

Palácsik Lilla volt a Kölcsönlakás hivatalos fotósahttp://www.life.hu/sztarok/20190214-palacsik-lilla-volt-a-kolcsonlakas-hivatalos-fotosa.htmlNem titok, hogy fotósként dolgozik Vajna Tímea húga, Palácsik Lilla. A fiatal fotós Instagram-oldalán osztotta meg, hogy ő volt a Kölcsönlakás című új magyar film hivatalos fotósa, melyet hatalmas megtiszteltetésként él meg. TV + SztárokOrigoJ. Lo elárulta, vőlegénye melyik testrészét szereti a legjobbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190214-j-lo-elarulta-volegenye-melyik-testreszet-szereti-a-legjobban.htmlJennifer Lopez egy showműsorban elárulta, melyik testrészét szereti legjobban a vőlegényének. TV + SztárokNorthfotoVasvári Vivien most elmondta, hogy mivel tölti egy napjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190214-vasvari-vivien-most-elmondta-hogy-mivel-tolti-egy-napjat.htmlA Feleségek luxuskivitelben című műsorban ismerhette meg az ország Vasvári Vivien nevét, aki Luxus Vivi néven vonult be a koztudtaba. Sok negatív véleménnyel találkozik, sokan kitartott feleségnek tartják. Most elmondta, hogyan vélekedik erről, és azt is elárulta, hogyan telik egy napja. TV + Sztárok--Állítólag Kevin Spacey egyetemi bulin akart fiatal férfiakat felszednihttp://www.life.hu/sztarok/20190214-allitolag-kevin-spacey-egyetemi-bulin-akart-fiatal-fiukat-felszedni.htmlÁllítólag négy évvel ezelőtt Kevin Spacey részt vett egy egyetemi bulin, de ahelyett, hogy diáklányokkal csevegett volna, fiatal férfiakkal szemezett. TV + Sztárok--Emily Ratajkowski egy boltban szexizik - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190214-emily-ratajkowski-egy-boltban-szexizik.htmlEmily Ratajkowski új helysznt választott szexiskedéséhez: egy boltban pózol. TV + SztárokOrigoCsúnyán megsérült Enzo Diaz focista: az arcába talpaltakhttp://www.life.hu/sztarok/20190214-csunyan-megserult-enzo-diaz-focista-az-arcaba-talpaltak.htmlVéres vége lett a Sao Paulo-Talleres mérkőzésnek, az egyik focista nagyon csúnyán megsérült. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.