Így él 16 évnyi házassága után szingliként Ábel Anita

Forrás: Facebook/Ábel Anita -
szingli Ábel Anita szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizenhat évnyi házasság után először jelent meg nyilvános rendezvényen Ábel Anita. 

Ugyan Anita volt, aki kezdeményezte a szakítást, az elmúlt két hónap megviselte lelkileg, időre volt szüksége, hogy újra mosolyogni tudjon.

Ábel Anita Forrás: Facebook ! Ábel Anita

"Nehéz időszak áll mögöttem, de már kezdem látni a fényt az alagút végén – mondta a Borsnak a színésznő. – A hétköznapjaimat a volt férjemmel közös lányunkkal, Lucával töltöm, mellette sok munkával, és persze szakítok időt magamra is. Bikram jógára járok, az eredmény szerintem már látszik: nyolc kilótól szabadultam meg az elmúlt hónapokban. A munkaterápia is a regenerálódásom része, jelenleg a Viasat3-on hamarosan induló, Idesüss című produkció utómunkálatai folynak, készülök a NőComment! második évadára, rendszeresen szerepelek a #Bochkor című műsor vendégeként, kezdődnek az előkészületek az Anita Storyja című műsoromhoz, és egyéb tévés felkéréseknek teszek eleget" – újságolta a színésznő.

Nyílt levél a barátomnak, akit szeretek, de szakítani fogok velehttp://www.life.hu/csalad/20190213-nyilt-level-a-baratomnak-akit-szeretek-de-szakitani-fogok-vele-olvasoi-level.htmlEgy igen érdekes olvasói levelet kaptunk, amelyben a szerelem különböző hévvel való megélése jelent terhet egy kapcsolatban. Sőt, egyenesen egy szakításba csöppenhetünk, ami csak pár nap múlva lesz kimondva. CsaládOrigoZámbó Adrián szerint a testvérek között felhőtlen a kapcsolat, Zámbó Árpyval viszont nem http://www.life.hu/csalad/20190213-zambo-adrian-elmeselte-hogy-testverek-kozott-felhotlen-kapcsolat-zambo-arpival-viszont-nem.htmlA Zámbó fivérek között, azaz Zámbó Jimmy gyermekei között továbbra is szoros a testvéri kötelék, szeretik, segítik egymást. Ám Zámbó Adrián elmondta, hogy Zámbó Árpyval nem egészen felhőtlen a viszonyuk. Család--Évente 12 millióra tehető a házasságra kényszerített gyerekek számahttp://www.life.hu/csalad/20190213-evente-12-milliora-teheto-a-hazassagra-kenyszeritett-gyermekek-szama.htmlA Valentin-napot a romantikával és leánykéréssel szokás azonosítani, azonban milliók, főleg fiatal lányok számára a házasság nem saját döntés kérdése. Évente 12 millió, vagyis napi 35 ezer gyereket kényszerítenek házasságra a világon – figyelmeztet a szerelmesek napja közeledtével az UNICEF. Család--Ambrus Attilának megszületett a gyermeke: ő vágta el a köldökzsinórthttp://www.life.hu/csalad/20190213-ambrus-attilanak-megszuletett-a-gyermeke-o-vagta-el-a-koldokzsinort.htmlMegszületett Ambrus Attila kislánya, Anna, határtalan boldogságáról és a szülés részleteiről számolt be a Viszkis. Család--Bárdosi Ildi a gyereknevelésről: akkor érzi jól magát, ha le van terhelvehttp://www.life.hu/csalad/20190212--bardosi-ildi-a-gyereknevelesrol-akkor-erzi-jol-magat-ha-le-van-terhelve.htmlBárdosi Ildi nem érzi magát tökéletes anyának, hiszen még nem találja az összhangot a mindennapokban, de az biztos, hogy csak akkor érzi jól magát, ha eléggé le van terhelve. CsaládOrigoSemmelweis Ignác az anyák életéért küzdött, de csak a halála után ért célthttp://www.life.hu/csalad/20190210-semmelweis-ignac-nem-erhette-meg-hogy-minden-no-biztonsagban-szulhessen.htmlMind az anyák megmentőjeként tekintünk Semmelweis Ignácra, aki felfedezte, hogy az orvosok kezének fertőtlenítésével, az akkoriban rengeteg nő életét követelő gyermekágyi láz megelőzhető. Ugye te is így ismered a „történetet"? Nos, az igazság ennél sokkal árnyaltabb, és, mondhatni, tragikusabb. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.