Majka az elmúlt időszak nehézségeiről vallott többek között, aminek középpontjában a Curtisszel való szétválásuk volt. A rapper elárulta, reméli, a barátjának sikerül kimásznia a gödörből.

Ahogy azt már mindenki tudja, Majka és Curtis útjai szétváltak, ezt nyáron, a SZIN színpadán jelentette be a rapper. Curtis drogproblmái miatt szakították meg a kapcsolatukat, ez a döntés azonban nem volt egyszerű. Majka elárulta, nagyon megviselte őt az elmúlt időszak. 

Majkát megviselte az elmúlt időszakForrás: TV2

Elég lelkis vagyok, emiatt elképesztően megviselt az elmúlt időszak. (...) Hiszem azt, hogy a teljesítményre kell koncentrálni, és ez képes előrevinni. Persze minden helyzetből lehet tanulni, de szívesen kihagytam volna egy pár tanulságos helyzetet a közelmúltban. Újra szembesültem azzal, hogy mennyire megvezethető csávó vagyok...  Én mindent elhiszek, mindig a jó oldalát nézem mindenkinek, és hajlamos vagyok hinni abban, hogy nincsenek rossz emberek. Pedig tudom, hogy vannak, nap mint nap szembesülök vele" – árulta el Majka a Story Magazinnak. Hozzátette, Curtis a „legjobb csávó" a világon, aki beleesett egy gödörbe. „Hiába szeretnék neki segíteni, nem tudok, neki kell megoldania. Mindent megpróbáltam, de hiába, ezért váltunk szét" – tette hozzá. Curtis sokáig tagadta, hogy problémája lenne, végül mégis bevonult a rehabra, és bocsánatot kért Majkától is. Nem megyek semmire azzal, hogy bocsánatot kért, az elmúlt években számtalanszor megtette már, nem új dolog,  mint ahogy az se, hogy bement az elvonóra. Az országnak talán mindez újdonság, de ez egy évek óta tartó történet. Majd akkor fogok hinni mindebben, amikor látom, hogy van eredménye. Ismerem az életének a buktatóit, tudom, hol vannak azok a sarokpontok, amiken ha nem változtat, feleslegesen csinál mindent. Hogy fog-e, az az ő dolga. Ha igen, újra fogok tudni bízni benne" – mondta a zenész.