Így köszönte meg Andy Vajna segítségét Palácsik Lilla

Dobó Kata Palácsik Lilla Andy Vajna Kölcsönlakás segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palácsik Lilla köszönetet mondott Andy Vajnának azért, mert lehetőséget adott neki arra, hogy bizonyítsa tehetségét a Kölcsönlakás című film standfotósaként.

Palácsik Lillát hatalmas megtiszteltetés érte, ő lehetett ugyanis a Kölcsönlakás című film standfotósa. A premier után a közösségi oldalán mondott köszönetet többek között a rendező Dobó Katának és elhunyt sógorának, Andy Vajnának.

Nagyon régi álmom volt, hogy végig kísérhessem egy film forgatásának minden percét. Andynek , Dobó Katának és Sárosi Monának köszönhetően lehetőséget kaptam, hogy végig rögzítsem a film készítésének minden percét. Fantasztikus élmény volt minden jelenetet külső szemlélőként végig nézni és megörökíteni. Köszönöm, hogy lehetőséget adtatok a gyakorlatszerzésre! Drága Andy tudom, hogy fentről te is végignézted velünk a premiert, hiszen a magyar filmkészítés a szívügyed volt és marad is örökké! Hiányzol nekünk" – írta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.