Bíró Icát tönkretette a devizahitele, már jó ideje becsomagolt, felkészült a kilakoltatásra. Otthonát már két éve elárverezték.

Az egykori Metal Lady otthonában nem sok minden maradt, most azonban a fészerből előkerült életnagyságú szobra, ami tökéletes mása a testének. A szobrot harminc éve készítette a Kossuth-díjas szobrász, Pauer Gyula. Ezt kínálja most eladásra Ica, több más tárggyal együtt.

Bíró Ica elárverezi a testéről készült szobrotForrás: RTL Klub


„Az első kísérleti alkotást az első, tragikusan fiatalon meghalt szépségkirálynő, Molnár Csilla testéről készítette 1986-ban Pauer Gyula. Nem sokkal később hivatalosan felkérték, hogy rólam is csináljon egyet. Merésznek számítottak a szexi fotóim, állítólag egy tévét ért akkoriban a vizes trikós poszterem, ami szinte minden műhely falán ott díszelgett. Ezerarcú modellnek hívtak, elsőként készült rólam Ápiszban kapható művészien szexi poszter, kártyanaptár, amit a távirati iroda fotósai készítettek a magyar képzőművészeti vállalatnak. Egy órán keresztül kellett mozdulatlanul állnom, amíg a testemre kenték a gipszet. Minden porcikám fájt! Utána következett az arcom, rettenetes érzés volt, szinte klausztrofóbiás pánikot kaptam. Meg kellett ismételni mosolyogva, mert az első változaton látszott a rémület. Veszélyben vagyok, a kilakoltatás fenyeget, nem dughatom a fejem a homokba! Egyből jött az ötlet, elárverezem a híres szobrász alkotását, dedikált könyvekkel, poszterekkel” –
 mesélte Ica a Blikknek.