Yvonne Dederick Luxus Yvonne
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Válása után újra szerelmes a szép üzletasszony, Yvonne Dederick. 

„Sok mindent meg kellett vizsgálnom ebben az időszakban magammal és a vágyaimmal kapcsolatban. Az alapvető törekvéseim nem változtak: megállom a helyem egyedül is, de a társam legyen családcentrikus, gondoskodó és fel tudjak nézni rá. A személyiségfejlesztés fontos része az újrakezdésnek, pont erre helyeztem a hangsúlyt a társkereső oldalamon. Magam nem használom, egyelőre nem volt rá szükségem, és mert ismert emberként nehezebben ismerkedem: sokan nem mernek közeledni, felszínesnek és anyagiasnak gondolnak, miközben aki váltott már velem két szót, tudja, ez mennyire nem így van. Voltak negatív tapasztalatok, többen intim, már-már perverz képekkel találtak meg, nem beszélve azokról, akik rajongása csak az ismertségemnek szólt” – nyilatkozta Yvonne, akire – a Vasárnapi Bors értesülései szerint – újra rátalált a szerelem.

„Nem szeretném kommentálni, de annyit elmondhatok, nagyon boldog vagyok. Életem egyik legkiegyensúlyozottabb időszakát élem, ám egyelőre ennyit szeretnék csak elárulni” – mondta.

Yvonne Dederick Fotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.