szerelmi vallomás Makranczi Zalán Valentin-nap Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra csodálatos szerelmi vallomással lepte meg kedvesét, Makranczi Zalánt.

Szinetár Dóra féltve óvja a magánéletét, most viszont egy meglepően őszinte szerelmi vallomást tett közzé közösségi oldalán. Kisfia édesapjával, Makranczi Zalánnal immár hét éve alkotnak egy párt és Valentin-nap alkalmából most a nyilvánosság előtt üzent a férfinak.

„...hogy nem tudok úgy elmenni melletted, hogy ne akarj hozzám érni. Hogy nem fordulhat elő, hogy ha meg akarlak csókolni, ne csókolnál vissza. Hogy egy közös paplan alatt alszunk lassan hét éve, és még sosem tűnt kicsinek. Még olyankor sem, amikor három gyerek feküdt még alatta. Na, jó, akkor egy kicsit. Ha hazaérek csinos ruhában, kifestve, mindig megdicsérsz, aztán látom és tudom, hogy alig várod, hogy mindezt eltüntessem magamról és ott maradjak olyannak, amilyennek te mindig látsz. Neked szépnek és igazinak. Mert szeretsz. Engem. Aki igazából vagyok. Én pedig szeretlek Téged. Akit megismertem, akivel összecsiszolódtam. És ezt nap mint nap, óráról órára akarom, hogy érezd, ahogy érzem én is. Mert Te csodálatosan érezteted. Nem nagy csinnadrattával, legtöbbször mások számára szinte észrevétlenül. Mert a szerelem az apró pillanatokban lakik. Egy tekintetben, egy érintésben, az odafigyelésben. És ez nekünk így együtt valahogy nagyon jól megy. Bálint, Géza, Béla, Eduárd és Edömér napján is. Meg a többi 360 napján az évnek... De ha már, akkor Boldog Valentin napot Szerelmem!”

Kirabolták Hajas László fodrászüzletéthttp://www.life.hu/sztarok/20190217-kiraboltak-hajas-laszlo-fodraszuzletet.htmlNagy értékű hajvágógépet lopott egy férfi Hajas László fodrászüzletéből. A fodrász feljelentést tett. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huAdri, Reni, Csoki és Lacika szerint ő nyeri a ValóVilág9-ethttp://www.life.hu/sztarok/20190217-adri-reni-csoki-es-lacika-szerint-o-nyeri-a-valovilag9et.htmlA VV9 már kiesett játékosai a BeleValóVilágban megtippelték, VV Zsuzsu, VV Greg vagy VV Hunor nyeri-e meg a szériát. TV + SztárokOrigoDiana hercegné John Travolta helyett inkább egy balett-táncossal táncolt volna a Fehér Házbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190217-diana-hercegne-john-travolta-helyett-inkabb-egy-baletttancossal-tancolt-volna-a-feher-hazban.htmlKiderült, hogy 1985-ben a Fehér Házban Diana nem is akart John Travoltával táncolni. TV + Sztárok--Brad Pitt és Jennifer Aniston együtt buliztak: így reagált Angelina Joliehttp://www.life.hu/sztarok/20190213-brad-pitt-es-jennifer-aniston-egyutt-buliztak-igy-reagalt-angelina-jolie.htmlEgyütt bulizott Brad Pitt és Jennifer Aniston a színésznő 50. születésnapján. Most az is kiderült, mit csinált addig Angelina Jolie. TV + SztárokAFPÖrdög Nóra lesz az Oscar-gála közvetítésének műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190216-ordog-nora-lesz-az-oscargala-kozvetitesenek-musorvezetoje.htmlAz idei Oscar-gálát Ördög Nóra fogja közvetíteni a TV2 csoport Moziverzum nevű csatornáján. TV + Sztárok--Khloé Kardashian a hírek szerint szakított gyermeke hűtlen apjával, Tristan Thompsonnalhttp://www.life.hu/sztarok/20190216-khloe-kardashian-a-hirek-szerint-szakitott-gyermeke-hutlen-apjaval-tristan-thompsonnal.htmlKhloé Kardashian párja, Tristan sosem volt a hűség mintaképe, de most eljátszotta az utolsó esélyét is, ami miatt kiadta az útját a valóságshow-sztár. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.