Szandi a Facebook-oldalán próbálja felhívni a rajongói figyelmét arra, hogy kamuoldalak hazugságokat terjesztenek róla: megpróbálják lejáratni.

Szandiról az elmúlt napokban több hazugság is terjedni kezdett. Azt állítják, hogy az énekesnő kiosztotta a molett anyukákat, vagy éppen Szikora Robit. Természetesen egyik állítás sem igaz, ahogy a cikkben idézett megszólalások sem. Erre próbálja felhívni a figyelmet a Facebook-oldalán Szandi, aki megkérte a rajongóit, hogy ne terjesszék ezeket a hazugságokat. 

Szandi mindenkit arra kér, ne dőljenek be az álhíreknekForrás: TV2/Gazdag Éva

"Úgy tűnik, a lejáratásomra indított kampány folytatódik. Pár perce újabb cikk került ki egyszerre több helyre. Látszik, hogy egy kézben van az egész, más néven, de ugyanaz a tartalom és egy időben kerülnek ki a hamis, lejárató cikkek. Most megint Szikora Robi nevében írtak álinterjút. Pár perce beszéltem telefonon Robival. Tőlem tudta meg, milyen álcikkeket terjesztenek ezek az oldalak az ő nevében is. Fogalma sem volt róla, mire használják a nevét. Én csak egyet kérek: Ne higgyenek ezeknek a hamis híreket lehozó és terjesztő oldalaknak. Minden kattintással és megosztással az ő zsebükbe dugnak sok-sok pénzt és Önök is hamis hírek terjesztői lesznek!!!" – írta a Facebook-oldalán Szandi.